counter

Γέννησε η Μάρω Λύτρα;

Γέννησε η Μάρω Λύτρα;
Γέννησε η Μάρω Λύτρα;

Μάρω Λύτρα

Η Μάρω Λύτρα απέκτησε το πρώτο της παιδί;  Η τραγουδίστρια που έγινε γνωστή στη χώρα μας από την συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Fame Story και πλέον ζει μόνιμα στον Καναδά, δημοσίευσε μία φωτογραφία της αγκαλιά με ένα νεογγένητο μωράκι.

Μια πολύ γλυκιά φωτογραφία που την δείχνει σε δωμάτιο νοσοκομείου με το μωράκι αγκαλιά ήταν αρκετή για να λάβει από τους θαυμαστές της στα social media πολλές ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας. Η ίδια τον Νοέμβριο που είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι είναι έγκυος τις είχε διαψεύσει και όντως δεν πρόκειται για δικό της παιδί.

Η ίδια απάντησε γράφοντας: "I am sorry but this is liam johannis like i sai 2 days ago wen i posted his picture i love him he is my god sun i am his godmother this is peggy my best friend for 30 years who sufered to bring this angel into the world this is my best friends son LIAM and i am his godmother .thank u for ur kind words .i am blessed just the same. love maro.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ευχαρίστησε για τις ευχές αλλά, δεν είναι δικό της το μωρό. Είναι της πολύ καλής της φίλης Πέγκυ, που έγινε μαμά και εκείνη θα γίνει νονά του Liam.

Μάρω Λύτρα με μωρό

Μάρω Λύτρα με μωρό
Όπως αποκλειστικά είχε αποκαλύψει το FTHIS.GR τον Νοέμβριο που μας πέρασε η τραγουδίστρια είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό του νέου της συντρόφου Δημήτρη. Ο άντρας που της είχε κλέψει την καρδιά είναι γύρω στα 45 και ασχολείται με investments, δηλαδή με επενδύσεις, διευθύνοντας τη δική του επιχείρηση, συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειάς του. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στον γάμο της αδελφής της Μάρως, στον οποίο ήταν κουμπάρος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR