counter

Ελένη Χατζίδου: "Έχω κάνει πλαστική στήθους"

Ελένη Χατζίδου: "Έχω κάνει πλαστική στήθους"
Ελένη Χατζίδου: "Έχω κάνει πλαστική στήθους"

Ελένη Χατζίδου

Η Ελένη Χατζίδου που μετά την επιτυχία της "Χειρότερα" μονοπωλεί τα μέσα, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ weekly και μίλησε για όλα. Για τις αρρωστημένες καταστάσεις που έχει ζήσει σε μία σχέση, για τις δύσκολες οικονομικά στιγμές που ζούσε σαν παιδί αφού δεν υπήρχαν λεφτά στην οικογένεια, για το ότι ποτέ δεν είχε σχέση με τον Παντελή Παντελίδη αλλά και για την πλαστική στήθους την οποία παραδέχτηκε.

"Ναι. Έχω κάνει πλαστική εκεί που έχουν κάνει οι μισές γυναίκες της Ελλάδος και επιθυμούν οι υπόλοιπες. Γενικά δεν είμαι της υπερβολής, ούτε ήθελα να προκαλέσω. Είναι κάτι που είναι πολύ συμμετρικό με το σώμα μου.  Η αλήθεια είναι πώς όταν έχεις φτιάξει το στήθος σου, στρώνουν όλα τα ρούχα. Ήταν κάτι που τόνωσε την αυτοπεποίθηση μου. Ήθελα να το κάνω χρόνια. Το σκεφτόμουν, όμως, γιατί φοβόμουν πολύ το νυστέρι. Το σκεφτόμουν επί τρία χρόνια μέχρι να πάρω την απόφαση. Δεν το μετάνιωσα όμως ποτέ".

Γεγονός είναι ότι τη δικαιολογία ότι έκανε την πλαστική για να στρώνουν καλύτερα τα ρούχα, δεν την είχαμε ξανακούσει. Δίνει όμως μία ωραία ιδέα σε όλες τις γυναίκες που έχουν κάνει πλαστική - γιατί έτσι θέλουν και έτσι νιώθουν καλύτερα με το σώμα τους  - για απάντηση, σε όσους επίμονα τις ρωτούν: "Μα γιατί έκανες πλαστική στήθους;".

Ελένη Χατζίδου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR