counter

Τέλειο κορμί, τέλειο styling, ασχολίαστο παπούτσι και top πλύνε, βάλε!

Τέλειο κορμί, τέλειο styling, ασχολίαστο παπούτσι και top πλύνε, βάλε!
Τέλειο κορμί, τέλειο styling, ασχολίαστο παπούτσι και top πλύνε, βάλε!

Τί σώμα είναι αυτό... αλλά και τί σώμα!

Σίγουρα η Αμαρυλλίς η οποία έχει επενδύσει πολλά στην εξωτερική της εμφάνιση γνωρίζει ποια είναι τα δυνατά της σημεία και τα τονίζει.

Στην εμφάνισή της στο καλοκαιρινό beach party του Νο 1 ραδιοφωνικού σταθμού, "Ρυθμός 94,9", στο South Coast (Α'πλαζ Βούλας), η τραγουδίστρια εμφανίστηκε fit, μαυρισμένη και sexy.

Φόρεσε ένα καυτό, ξεφτισμένο τζιν σορτσάκι, μαύρη HERMES ζώνη, ένα μαύρο λατρεμένο της top με ανοιχτή την πλάτη, μία κοντομάνικη πουκαμίσα που δεν άφηνε την πλάτη να φανεί και παπούτσια εξαιρετικά αναπαυτικά αλλά λίγο ζεστά για καλοκαίρι, γι' αυτό άλλωστε και στην παραλία έβαλε τη σαγιονάρα.

Το ίδιο βαμβακερό top είχε φορέσει η Αμαρυλλίς στην φωτογράφηση για την αφίσα της στο Frangelico με τον Γιώργο Γιαννιά στις 23-3-2013. Εκεί το πρωτοείδε όταν το έφερε η στυλίστριά της, το λάτρεψε και το αγόρασε.

Τα ίδια τύπου παπούτσια είχε φορέσει και η Μαρία Ηλιάκη αλλά σε μία πιο χρωματιστή εκδοχή, σε μία εμφάνιση ατημέλητη έξω από τα studio του ALPHA, ενώ το ίδιο συγκλονιστικό κορμί της Αμαρυλλίς θαυμάσαμε σε όλο του το μεγαλείο, σε φωτογραφίες από τα πρώτα της μπάνια στην παραλία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR