counter

Eurovision 2013: H Ελλάδα στην 21η θέση στον τελικό (Video)

Eurovision 2013: H Ελλάδα στην 21η θέση στον τελικό (Video)
Eurovision 2013: H Ελλάδα στην 21η θέση στον τελικό (Video)

Στις 22:00 ακριβώς ξεκίνησε ο Β' Ημιτελικός της Eurovision 2013, στον οποίο συμμετείχε η Ελλάδα. Η έναρξη του Β΄Ημιτελικού της Eurovision 2013 ήταν περισσότερο καλλιτεχνική και όχι συγκινητική όπως στον πρώτο ημιτελικό. Αυτή τη φορά μία ανθρώπινη ορχήστρα, μιμούνταν τα όργανα μουσικής με τα σώματά τους παντρεύοντας την τέχνη με την τεχνολογία.

Η χώρα μας παρουσιάστηκε στην ένατη θέση με μια ξεσηκωτική και ανεβαστική εμφάνιση, κάνοντας τους fan στην Αρένα του Μάλμε να χειροκροτούν ασταμάτητα. Όπως είπε και ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν η χώρα που απέσπασε το μεγαλύτερο χειροκρότημα. Ο Αγάθωνας και η Koza Mostra έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το μόνο που αναμέναμε ήταν η πρόκριση της χώρας μας.

Μας έβγαλαν την ψυχή, αλλά τελικά ανακοίνωσαν τη χώρα μας τελευταία και ενώ άλλες 6 χώρες περίμεναν το εισιτήριο για τον τελικό. Η παρουσιάστρια Πέτρα, εκφωνούσε μία μία τις χώρες, αργά και βασανιστικά και η Ελλάδα δεν ακουγόταν πουθενά. Ευτυχώς η τελευταία χώρα που ανακοίνωσε ήταν... Greece και πανηγυρικά πήραμε το εισιτήριο για τον τελικό.

H θέση στην οποία θα διαγωνιστούμε στον τελικό του Σαββάτου είναι η 21η.

1. Γαλλία 2. Λιθουανία 3. Μολδαβία 4. Φινλανδία 5. Ισπανία 6. Βέλγιο 7. Εσθονία 8. Λευκορωσία 9. Μάλτα 10. Ρωσία 11. Γερμανία 12. Αρμενία 13. Ολλανδία 14. Ρουμανία 15. Ηνωμένο Βασίλειο 16.Σουηδί 17. Ουγγαρία 18. Δανία 19. Ισλανδία 20. Αζερμπαϊτζάν 21. Ελλάδα 22. Ουκρανία 23. Ιταλία 24. Νορβηγία 25. Γεωργία 26. Ιρλανδία

Δείτε το video με την εμφάνιση της χώρας μας και μείνετε συντονισμένοι στο FTHIS.GR. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR