counter

Ο πατέρας της Αντζελίνας Τζολί έμαθε για τη μαστεκτομή από το διαδίκτυο

Ο πατέρας της Αντζελίνας Τζολί έμαθε για τη μαστεκτομή από το διαδίκτυο
Ο πατέρας της Αντζελίνας Τζολί έμαθε για τη μαστεκτομή από το διαδίκτυο

Angelina Jolie - Jon Voight

Από το διαδίκτυο και από το άρθρο της στους New York Times, όπως και όλη η υφήλιος, έμαθε ο πατέρας της Αντζελίνας Τζολί, Jon Voight, ότι η κόρη του έκανε μαστεκτομή παρόλο που την είχε δει δύο μέρες πριν.

Οι δυο τους δεν είχαν καθόλου καλές σχέσεις για πάνω από μια δεκαετία. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που η Angelina Jolie δεν θέλησε να κρατήσει το πατρικό της επίθετο Voight και έκανε αλλαγή επιθέτου. Οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν το 2011. Ο πατέρας της ηθοποιού λοιπόν έμαθε για την επέμβαση από το άρθρο της.


Ο ίδιος παρόλο που ήταν δικαιολογημένα έκπληκτος από την είδηση επικρότησε την απόφασή της. "Η αγάπη και ο θαυμασμός μου για την κόρη μου δεν μπορεί να εξηγηθεί με λέξεις", ανέφερε ο ηθοποιός στην New York Daily News.

"Την είδα δύο μέρες νωρίτερα με τον γιο μου Jamie. Μαζευτήκαμε όλοι για τα γενέθλιά του, με εκείνη και τον Brad. Δεν ήξερα όμως, δεν ήταν εμφανές", συνέχισε ο Jon Voight.
"Εξεπλάγην όπως όλοι και συγκινήθηκα από τον τρόπο που το χειρίστηκε όλο αυτό. Είναι σπάνιος άνθρωπος , ο τρόπος που το εξέτασε και αυτά που μοιράστηκε", είπε στηρίζοντας την απόφαση της Angelina.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR