counter

Βρέθηκε το σκυλί της Ελένης! Πού είχε πάει ο Βίκτωρας;

Βρέθηκε το σκυλί της Ελένης! Πού είχε πάει ο Βίκτωρας;
Βρέθηκε το σκυλί της Ελένης! Πού είχε πάει ο Βίκτωρας;

Eλένη Μενεγάκη Βίκτωρας

Αίσιο τέλος είχε η... πασχαλινή περιπέτεια της Ελένης Μενεγάκη! Η δημοφιλής παρουσιάστρια απολάμβανε την εξόρμηση της στα Άχλα όταν ξαφνικά έχασε από την προσοχή της τον πολυαγαπημένο σκύλο της Βίκτωρα μη μπορώντας στη συνέχεια να τον εντοπίσει!

Η Ελένη πανικοβλήθηκε καθώς ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στα παιδιά της και σήμερα το πρωί απήυθηνε έκκληση βοήθειας μέσω twitter, ζητώντας πληροφορίες από οποιονδήποτε γνώριζε το παραμικρό. Στη σημερινή της εκπομπής εμφανίστηκε πολύ στεναχωρημένη και τόνισε πόσο πολύ λείπει στην οικογένεια!

Οι προσπάθειες τελικά βρήκαν ανταπόκριση καθώς λίγη ώρα μετά την έναρξη της εκπομπής επικοινώνησε ο άνθρωπος που τον είχε στην κατοχή του. Όπως την ενημέρωσε, ο σκύλος είχε βγει από την παραλία σε ένα παρακείμενο χωματόδρομο, ακολούθησε το αμάξι του για ώρα και τελικά ο οδηγός τον πήρε μαζί του καθώς κατάλαβε ότι δεν πρόκειται για αδέσποτο σκυλί αλλά για κάποιο που είχε χασει τον δρόμο του! Έπειτα ενημερώθηκε πως πρόκειται για τον σκύλο της παρουσίαστριας και επικοινώνησε μαζί της!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR