counter

Έκκληση της Ελένης Μενεγάκη για βοήθεια!

Έκκληση της Ελένης Μενεγάκη για βοήθεια!
Έκκληση της Ελένης Μενεγάκη για βοήθεια!

Ελένη Μενεγάκη Άχλα

Έκκληση για βοήθεια κάνει μέσω twitter η Ελένη Μενεγάκη. Την Δευτέρα του Πάσχα κάποιος φεύγοντας από την παραλία στα Άχλα πήρε μαζί της τον σκύλο των παιδιών της τον Βίκτωρα. Η παρουσιάστρια ανήσυχη, σχεδόν μετά από μία ημέρα αναζήτησης του στην ευρύτερη περιοχή, έκανε έκκληση μέσω social media για να βρεθεί ο σκύλος.

"Παιδιά Βοήθεια!!! Χτες το απόγευμα στην παραλία στα Άχλα κάποιος πήρε μαζί του τον σκυλάκο μας τον Βίκτωρα! Παρακαλώ όποιος τον έχει μαζί του ας καλέσει στο τηλέφωνο της εκπομπής 212 212 7450. Σας παρακαλώ αν γνωρίζετε κάποιον, κάποιους που χτες έκαναν μπάνιο στην παραλία στα Άχλα της Άνδρου ενημερώστε πως ο σκυλάκος πρέπει να επιστρέψει σπίτι του".

Η παρουσιάστρια εξήγησε ότι το κοντινότερο χωριό απέχει 8 χιλιόμετρα από τα Άχλα και πιθανότατα να τον πήρε μία παρέα που έκανε μπάνιο στην παραλία στα Άχλα την Δευτέρα. Η Ελένη απαντώντας σε διαδικτυακούς της φίλους απέκλεισε το ενδεχόμενο να έφυγε μόνος του, αφού είναι ερημιά και δεν υπάρχει άλλος κόσμος εκεί. Πιστεύει ότι ίσως η παρέα να τον είδε που έκανε μπάνιο μόνος του και να τον πήρε. Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθεί αμοιβή σε όποιον τον βρει και τον παραδώσει στην οικογένειά της. Η Ελένη επέστρεψε στην Αθήνα αφού η εκπομπή της την Τρίτη 7 Μαϊου είχε προγραμματιστεί να μεταδοθεί ζωντανά.

Ελένη Μενεγάκη Άχλα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR