counter

Έξαλλος ο Tιερί Ρουσέλ με την απόφαση της Αθηνάς Ωνάση να πουλήσει τον Σκορπιό

Έξαλλος ο Tιερί Ρουσέλ με την απόφαση της Αθηνάς Ωνάση να πουλήσει τον Σκορπιό
Έξαλλος ο Tιερί Ρουσέλ με την απόφαση της Αθηνάς Ωνάση να πουλήσει τον Σκορπιό

Tιέρι Ρουσέλ  - Αθηνά Ωνάση

Η σχέση του Τιερί Ρουσέλ με την κόρη του Αθηνά Ωνάση βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην κόψη του ξυραφιού. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα ο πατέρας της 28χρονης κληρονόμου φέρεται να είναι έξω φρενών με τήν απόφασή της να πουλήσει τον Σκορπιό στον ρώσο μεγιστάνα και την καλλονή κόρη του Εκατερίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχέση τους έχει φτάσει πλέον σε οριακό σημείο. Ο Τιερί προσπάθησε να επικοινωνήσει με την κόρη του, αλλά η Αθηνά δεν απάντησε και έτσι αποφάσισε να της στείλει ένα σκληρό μήνυμα με ένα πρόσωπο από το στενό τους οικογενειακό περιβάλλον. Ο Τιερί Ρουσέλ φέρεται να την κατηγόρησε ότι ξεπούλησε την περιουσία της μητέρας της και ότι έχει αφεθεί στις επιθυμίες του συζύγου της, Alvaro Affonso de Miranda Neto.

Εν τω μεταξύ, και η άποψη του Ντόντα, έχει βάλει την Αθηνά Ωνάση σε σκέψεις. Ο σύζυγός της θεωρεί ότι η προσφορά του Ρώσου μεγιστάνα δεν ήταν καθόλου συμφέρουσα. Μάλιστα, την άποψή του ενισχύει και η εκτίμηση ενός μεγάλου διεθνούς οίκου real estate, που κοστολογεί τον Σκορπιό 300 εκατομμύρια δολάρια, και όχι 120 εκατομμύρια που δέχθηκε η Αθηνά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR