counter

Αμαλία Κωστοπούλου: Δείτε την 16χρονη κούκλα κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού... μπαλαρίνα!

Αμαλία Κωστοπούλου: Δείτε την 16χρονη κούκλα κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού... μπαλαρίνα!
Αμαλία Κωστοπούλου: Δείτε την 16χρονη κούκλα κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού... μπαλαρίνα!

Τζένη Μπαλατσινού - Πέτρος Κωστόπουλος

Η Αμαλία Κωστοπούλου είναι η πρωτότοκη κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Είναι μια όμορφη δεσποινίδα 16 χρονών πια και ασχολείται με τα μαθήματά της και το μπαλέτο.

Η αγάπη της για το μπαλέτο ξεκίνησε από νωρίς, όταν σε μικρή ηλικία η μητέρα της την πήγε για πρώτη φορά σε σχολή μπαλέτου.

Η Αμαλία έχει ακόμη μία αδερφή την Αλεξάνδρα και έναν μικρό αδερφό τον Μάξιμο.

Αγαπημένες της ταινίες είναι ανάμεσα σε άλλες το Karate kid, το I am Number Four, ο Harry Potter and the Deathly Hallows και το Prom, ενώ αγαπημένα της βιβλία το Φιλί της σκιάς, Παγωμένα Χείλη, Vampire Academy, η τετραλογία Twilight Series (Λυκόφως, Έκλειψη, Νέα Σελήνη, Χαραυγή) και το Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα.

Η ενασχόληση της με το μπαλέτο έχει ξεκινήσει από την παιδική της ηλικία και πριν δύο χρόνια έγραφε στο jenny.gr στο site της μαμάς της για το πώς θα πρέπει τα κορίτσια να φροντίζουν τα παπούτσια του χορού. 

Αμαλία Κωστοπούλου

 

"Οι πουέντ είναι ένα είδος παπουτσιών μπαλέτου που βοηθάει να ανέβεις στις μύτες των ποδιών. Παλαιότερα το να ανέβει κάποια μπαλαρίνα στις πουέντ ήταν πάρα πολύ επίπονο και δύσκολο διότι το μπροστινό μέρος ήταν από ξύλο και τα δάχτυλα πάθαιναν μεγάλες ζημιές. Τώρα πια η χρήση των πουέντ δεν είναι τόσο επίπονη διαδικασία γιατί είναι φτιαγμένες από γύψο. Υπάρχουν επίσης ειδικά μαξιλαράκια που μπαίνουν εσωτερικά στο μπροστινό μέρος για να μην πονούν τα δάχτυλα. Όμως βασική προϋπόθεση για να λειτουργούν σωστά οι πουέντ είναι να διατηρούνται σε καλή κατάσταση. Πως γίνεται αυτό; Καταρχήν οι πουέντ πρέπει να διατηρούνται σε ξηρό χώρο ώστε να μην παραμορφώνεται ο γύψος. Επιπλέον πρέπει σχεδόν κάθε φορά πριν τη χρήση τους να ρίχνουμε μέσα στο παπούτσι λίγο ταλκ, ώστε να μην αρχίσει να γλιστράει λόγω του ιδρώτα. Τα μαξιλαράκια που βάζουμε μέσα στις πουέντ για να μην πονάνε τα δάχτυλα πρέπει να πλένονται μια φορά την εβδομάδα και να προστίθεται και σε αυτά ταλκ. Εάν εφαρμόζετε αυτές τις εύκολες αλλά σημαντικές διαδικασίες τότε το σίγουρο είναι πως οι πουέντ σας θα παραμείνουν άψογες πάρα πολύ καιρό".

Τζένη Μπαλατσινού - Αμαλία Κωστοπούλου

Η Αμαλία μοιάζει περισσότερο στον μπαμπά της αλλά έχει πάρει την φινέτσα της μαμάς της και αν αποφασίσει να ασχοληθεί με τον χώρο του θεάματος, τότε σίγουρα θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια.

 

Τζένη Μπαλατσινού - Πέτρος Κωστόπουλος κόρες

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR