counter

Χρήστος Σπανός: Αγκαλιά με την κόρη που απέκτησε με την καθηγήτριά του & μετέπειτα σύζυγό του

Χρήστος Σπανός: Αγκαλιά με την κόρη που απέκτησε με την καθηγήτριά του & μετέπειτα σύζυγό του
Χρήστος Σπανός: Αγκαλιά με την κόρη που απέκτησε με την καθηγήτριά του & μετέπειτα σύζυγό του


Ο ηθοποιός Χρήστος Σπανίς που αγαπήσαμε από το σίριαλ του ANT1, "Άκρως Οικογενεικόν", υποδυόμενος τον γιο του Γιάννη Μπέζου και της Ναταλίας Τσαλίκη, άνοιξε την καρδιά του στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλουκαι μίλησε για την κόρη του, Μαρίνα.

Δεν ήσουν µικρός για να γίνεις µπαµπάς στα 28 σου χρόνια;

Αν µε ρωτούσες, όταν ήµουν είκοσι χρόνων, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα σου απαντούσα: «Αποκλείεται!». Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα τη γυναίκα µου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η µητέρα του παιδιού µου.

Την ερωτεύτηκες κεραυνοβόλα δηλαδή τη σύζυγό σου Μελίνα Παιονίδου;

Ναι. Ήταν αυτό που λέµε «µπαµ και κάτω». (Γελάει.) Η Μελίνα είχε µόλις τελειώσει τις σπουδές της ως µαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει µουσική στους τελειόφοιτους της Δραµατικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Εγώ από την πρώτη στιγµή που την είδα αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσµος µπροστά µου. Αλλά επειδή ήταν καθηγήτριά µου –αν και είµαστε σχεδόν συνοµήλικοι– δεν ήθελα να τη φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήµατά µου. Της εξοµολογήθηκα ότι είµαι ερωτευµένος µαζί της, όταν πια τέλειωσα τη σχολή και δεν είχαµε τη σχέση δασκάλας-µαθητή.

Τι διέκρινες στη Μελίνα που σε έκανε να θέλεις να αποκτήσεις οικογένεια µαζί της;

Δεν µπορείς να εξηγήσεις τον έρωτα. Απλά τον νιώθεις. Όσο ήµασταν µαζί και τη ζούσα στην καθηµερινότητά της, µου άρεσε που ήταν ένα ειλικρινές και προσγειωµένο άτοµο. Η Μελίνα δεν φοβάται να πει τη γνώµη της και ήταν πάντα ο εαυτός της, παρόλο που στην αρχή τουλάχιστον µιας σχέσης φροντίζουµε να δείξουµε στον άλλον µόνο τα θετικά µας χαρακτηριστικά. Έχει απίστευτο χιούµορ, παιδεία και ευγένεια, στοιχεία που εµένα µε ελκύουν. Το σηµαντικότερο όµως είναι ότι περνώντας τα χρόνια, ένιωθα τα συναισθήµατά µου για εκείνη να µεγαλώνουν. Θυµάµαι, στον τρίτο χρόνο της σχέσης µας, αποφασίσαµε να πάµε διακοπές στη Σίφνο. Ύστερα από µια υπέροχη βραδιά που είχαµε περάσει, επιστρέψαµε στο ξενοδοχείο και τότε της είπα: «Θέλω να γίνεις η µητέρα του παιδιού µου». Αντί για πρόταση γάµου, της είπα ότι θέλω να κάνουµε µαζί ένα παιδί.

Πότε έκλαψες από ευτυχία;

Όταν έσπασαν τα νερά της Μελίνας και πήγαµε µαζί στο µαιευτήριο και την έβαλαν στην αίθουσα αναµονής, µέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία του τοκετού. Τότε λοιπόν βρήκα την ευκαιρία να βγω στο µπαλκόνι και να ανάψω ένα τσιγάρο. Χωρίς να το θέλω, µου ήρθαν δάκρυα στα µάτια και είναι µια στιγµή που δεν πρόκειται να ξεχάσω, όπως και αυτή που την είχα στην αγκαλιά µου, γιατί ήµουν παρών στον τοκετό, και την έβλεπα να φέρνει στον κόσµο το παιδί µας.

Πέρασε ποτέ κρίση η σχέση σας;

Εννοείται ότι περάσαµε κρίση στη σχέση µας, όπως και όλα τα ζευγάρια. Αλλά αν σε µια σχέση δεν έχει τελειώσει το ερωτικό κοµµάτι και αισθάνεσαι ότι παρόλο που µπορεί να πέρασαν τα χρόνια, να άλλαξαν οι προτεραιότητες και η καθηµερινότητά σου, εσύ εξακολουθείς να θες τον άλλο στη ζωή σου, τότε µπορείς να ξεπεράσεις την κρίση. Με στενοχωρεί όταν βλέπω ζευγάρια που µε την πρώτη δυσκολία λένε: «Χωρίζουµε!».

Ο Χρήστος Σπανός πρωταγωνιστεί στην παράσταστη "Θα σε πάρω να φύγουμε" στο θέατρο Badminton".

Διαβάστε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί.

ΟΚ! 1903

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR