counter

Στράτος Τζώρτζογλου - Μαρία Γεωργιάδου: "Είναι σαν μην χωρίσαμε ποτέ"

Στράτος Τζώρτζογλου - Μαρία Γεωργιάδου: "Είναι σαν μην χωρίσαμε ποτέ"
Στράτος Τζώρτζογλου - Μαρία Γεωργιάδου: "Είναι σαν μην χωρίσαμε ποτέ"

Μπορεί να μην είναι πλέον σύζυγοι, αλλά ποτέ δεν έπαψε η αγάπη και η εκτίμηση μεταξύ τους. Τους ενώνει άλλωστε ο 15χρονος Αλκιβιάδης που φέτος θα τον δούμε μαζί με τους γονείς του στο σίριαλ του ANT1, "Βαλς με 12 θεούς".

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Μαρία Γεωργιάδου μίλησαν στο περιοδικό OK! και στον Γιάννη Πουλόπουλο και αναφέρθηκαν στην αναπάντεχη τηλεοπτική συνεργασία των τριών τους.

Στον δεύτερο κύκλο της καθηµερινής σειράς του ΑΝΤ1 Βαλς µε 12 θεούς θα παίξετε µαζί µε τον γιο σας Αλκιβιάδη. Είστε έτοιµοι;

Στράτος: Έχω αγωνία, όχι τόσο πώς θα παίξει, αλλά τι επίδραση θα έχει αυτή η εµπειρία στον ψυχισµό του. Δεν θέλω να νοµίζει ότι είναι σηµαντικό να παίζει στην τηλεόραση, γιατί δεν είναι. Ειδικά στις ηµέρες µας που οι µισθοί των ηθοποιών είναι πενιχροί, µπορεί κάποιος να γίνει διάσηµος και να µην µπορεί καν να επιβιώσει.

Μαρία:Ήταν ιδέα του Αλκιβιάδη να παίξει στο σίριαλ. Κάποια στιγµή που κουβέντιαζα µαζί του την πλοκή της σειράς -σέβοµαι και µου αρέσει να ακούω τη γνώµη του- του είπα ότι στην ιστορία θα έπρεπε να προστεθεί ένας καινούριος ήρωας, που είναι ένα 15χρονο παιδί. Πολύ αυθόρµητα λοιπόν, µου είπε: «Γιατί να µην κάνω εγώ αυτόν τον ρόλο;». Στην αρχή ήµουν αρνητική, γιατί δεν θα ήθελα να παραµελήσει το σχολείο του, αλλά από τη στιγµή που τα γυρίσµατα θα γίνουν το καλοκαίρι, σκέφτηκα: «Γιατί όχι;». Τα συναισθήµατά µου είναι ανάµεικτα. Από τη µία ακούγεται συναρπαστικό, αλλά από την άλλη αγχώνοµαι γιατί είναι η πρώτη φορά που ασχολείται µε αυτό το Μέσο.

Το ζευγάρι, όμως, μίλησε και την σχέση τους εννέα χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Παρόλο που έχετε χωρίσει εδώ και εννέα χρόνια, εξακολουθείτε να συνεργάζεστε. Υπήρξε κάποια περίοδος που δεν θέλατε ούτε να συνατηθείτε;

Στράτος: Όχι, ποτέ. Η σχέση µας χτίστηκε σε πολύ γερές βάσεις και το στοιχείο που µας ένωνε ήταν ο αµοιβαίος θαυµασµός και η επικοινωνία. Με τη Μαρία είχαµε µια πολύ ειλικρινή σχέση και λέγαµε πάντα την αλήθεια, όσο σκληρή κι αν ήταν. Δεν ανταλλάξαµε ποτέ βαριές κουβέντες, δεν τσακωθήκαµε και ειλικρινά υπάρχουν στιγµές που αισθάνοµαι ότι µε τη Μαρία είναι σαν να µη χωρίσαµε ποτέ. Πηγαίνω συχνά στο σπίτι της, κοιµάµαι εκεί, µιλάµε σχεδόν καθηµερινά και πραγµατικά είµαι ενθουσιασµένος που θα παίξουµε και πάλι µαζί. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ηµέρα που είχαµε πάει στον δικηγόρο για να υπογράψουµε το διαζύγιο. Αγκαλιασµένοι, κλαίγαµε και οι δύο, γιατί αισθανόµασταν ότι µε αυτή την κίνηση ήταν σαν να κλείνει ένας κύκλος ζωής και ότι αποχαιρετούσαµε τα εφηβικά µας χρόνια. Αφού και ο δικηγόρος µάς είπε: «Τέτοιο αγαπησιάρικο διαζύγιο δεν έχω ξαναδεί».

Μαρία: Το διαζύγιό µας βγήκε το 2004. Έχουν περάσει λοιπόν τόσα χρόνια που σχεδόν δεν θυµάµαι πώς ήταν αυτή η πρώτη περίοδος και έχω ξεχάσει οτιδήποτε µπορεί να ήταν αρνητικό. Παρόλο που κάθε χωρισµός είναι επώδυνος, θεωρώ ότι εµείς είχαµε ένα οµαλό και φιλικό διαζύγιο. Σίγουρα θα υπήρχαν στιγµές που νιώθαµε δυσάρεστα, αλλά αυτό δεν σηµαίνει ότι πάψαµε να αγαπάµε και να εκτιµάµε ο ένας τον άλλον. Ειλικρινά, δεν υπήρξε κάποιο διάστηµα που σταµατήσαµε να µιλάµε. Έτσι κι αλλιώς, όταν υπάρχει ένα παιδί δεν µπορούν δύο γονείς να µην επικοινωνούν.

Διαβάστε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί.

Ok cover 133


 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR