counter

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός

Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός
Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός

Ανήμερα της συμπλήρωσης 88 ετών από την ίδρυση του συλλόγου, οι Πειραιώτες νίκησαν 3-0 την ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», σε αναμέτρηση για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, και αύξησαν στους 16 βαθμούς το προβάδισμά τους από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης (66 έναντι 50), πέντε αγωνιστικές πριν από το τέλος. Τα τέρματα που χάρισαν το «τρίποντο» στην ομάδα του Μίτσελ πέτυχαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος (14΄, 56΄) και Αμπντούν (62΄).
Με το εντυπωσιακό 4-0 ο Άρης επιβλήθηκε του Λεβαδειακού στο Κλεάνθης Βικελίδης παίρνοντας βαθμολογική ανάσα, ενώ στον πάγκο της ομάδας έκανε ντεμπούτο ο Σούλης Παπαδόπουλος. Τον χορό των γκολ για τους Αριανούς άνοιξε ο Πράτα Κοέλιο μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ ο Γιαννιώτας με δύο γκολ (48’, 64’) έγραψε το 3-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Τάτος στο 80’ σφραγίζοντας τη νίκη.

Χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση στη Βέροια μεταξύ της τοπικής ομάδας και του ΟΦΗ.

Με γκολ του Φώτη Γεωργίου στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 στην Ξάνθη της τοπικής ομάδας στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και συνέχισε την εντυπωσιακή του πορεία ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.
Το Σάββατο με δύο γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 του Πλατανιά στα Περιβόλια, ενώ τερμάτισε τον αγώνα με 9 παίκτες μετά τις αποβολές των Σταφυλίδη (46’) και Σαλπιγγίδη (76’).

Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε ο Σαλπιγγίδης μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 24’ με το αυτογκόλ του Ιτάνζ. Όμως στο 32’ και πάλι ο Σαλπιγγίδης έβαλε μπροστά την ομάδα διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας σε αγώνα για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και παραμένουν ζωντανές οι ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 78’ όταν ο Εντερ έβαλε το χέρι του και ο Φιγκερόα ανέλαβε την εκτέλεσή του, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την πράσινη φανέλα.

Με γκολ του Ράγιος στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του Πανθρακικού 1-0 και εξασφάλισε και μαθηματικά την είσοδο στα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.
Ο Ατρόμητος, δοκιμάζεται τη Δευτέρα στην Νέα Σμύρνη κόντρα τον Πανιώνιο, σε μία ανοικτή αναμέτρηση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR