counter

Αντωνία Καλλιμούκου: Ξέσπασε μπροστά στην "παγωμένη" Μενεγάκη! (Video)

Αντωνία Καλλιμούκου: Ξέσπασε μπροστά στην "παγωμένη" Μενεγάκη! (Video)
Αντωνία Καλλιμούκου: Ξέσπασε μπροστά στην "παγωμένη" Μενεγάκη! (Video)

Αντωνία Καλλιμούκου

Μετά από δεκάδες δημοσιεύματα στα ελληνικά media για την πανελίστρια και πρώην εστεμμένη που συνελήφθη για πορνεία στη Βουλγαρία, η Αντωνία Καλλιμούκου αποφάσισε να μιλήσει η ίδια για τις φήμες που ακούγονται.

Αφού ευχαρίστησε την Ελένη Μενεγάκη που της έδωσε το βήμα μέσα από την εκπομπή, γιατί όπως είπε δεν έχει άλλο βήμα να τα πει, ξεκίνησε να εκτοξεύει απειλές σε όποιον ενέπλεξε το όνομά της, σε μια προσπάθεια να βρει το δίκιο της και να βγάλει τη ρετσινιά από το όνομά της, όπως είπε.

Αντωνία Καλλιμούκου

Με δάκρυα στα μάτια και πολύ πιεσμένη ψυχολογικά, το μοντέλο στη σημερινή εκπομπή αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη, όπως έκανε και χθες μέσω facebοok αλλά αυτή τη φορά κλαίγοντας: "Ντροπή τους. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα. Ντροπή τους που με ενέπλεξαν. Δεν έχω πάει ποτέ στο συγκεκριμένο μέρος στη Βουλγαρία. Θα ζητήσω χαρτιά από την πρεσβεία της Βουλγαρίας να το αποδείξω ότι δεν έχω πάει ποτέ. Αυτό δεν είναι απολογία. Αλλά δεν έχω άλλο τρόπο, να καθαρίσω το όνομά μου. Δεν με κατοχυρώνει ο νομός γιατί ένα ανώνυμο blog έβγαλε τη βρώμα και δεν μπορώ να τον κυνηγήσω δικαστικά. Θα είναι σαν να κυνηγάω φάντασμα. Αλλά δεν ξέρουν με ποια τα έβαλαν. Θα τους στείλω στα δικαστήρια. Ανώνυμα ο καθένας γράφει ότι θέλει. Κάθε ρίψασπις. Θα έπρεπε να ντρέπονται. Δεν έχω καμία σχέση. Έτσι όπως με βλέπουν σήμερα (σ.σ κλαμμένη) δεν θα με ξαναδούν ποτέ. Κανείς δεν θα με κάνει να χάσω το χαμόγελό μου. Έχω να κάνω με μικρά παιδιά, γράφω παραμύθια. Πώς τόλμησαν".

Δείτε το video.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR