counter

O διασημότερος ομοφυλόφιλος celebrity blogger έγινε πατέρας!

O διασημότερος ομοφυλόφιλος celebrity blogger έγινε πατέρας!
O διασημότερος ομοφυλόφιλος celebrity blogger έγινε πατέρας!

Perez Hilton

O Perez Hilton, το πραγματικό του όνομα είναι Mario Armando Lavandeira για χρόνια αποτελούσε το κακό παιδί των gossip media. Η αγάπη του για το πικάντικο κουτσομπολιό τον οδήγησε το Μάρτιο του 2005 στη δημιουργία ενός εναλλακτικού celebrity gossip blog, με αιχμηρή πένα, "κάποιοι το είπαν κακία", αλλά η επισκεψιμότητα του εκτοξεύτηκε σε εκατομμύρια αναγνωστές καθημερινά, σε λιγότερο από ένα χρόνο. Το ντροπαλό, λίγο γεματούτσικο αγόρι που δεν έκρυψε ποτέ την ομοφυλοφιλία του έγινε σύντομα πολύ διάσημο και παράλληλα αρκετά μισητό από τους stars της Αμερικής. Χτες ο blogger ανέβασε ένα διαφορετικό και πρωτύπο άρθρο στο site που εξέπληξε τους πιστούς αναγνώστες!

"Είμαι έτοιμος να ανακοινώσω ότι νωρίτερα μέσα στο μήνα, απέκτησα το πρώτο μου παιδί, ένα πανέμορφο και υγιές αγόρι με πολλά μαλλιά στο μικροσκοπικό κεφαλάκι του". Με αυτά τα λόγια ο 34χρονος ενημέρωσε το κοινό του για το ευχάριστο γεγονός, που κατάφερε να κρύψει για εννέα μήνες και συνόδευσε την είδηση με μια φωτογραφία στην οποία κρατάει αγκαλιά το μωρό του. Ο νέος μπαμπάς, όμως δεν έδωσε καμία λεπτομέρεια για τη γέννηση, αλλά κυρίως για το όνομα της μητέρας.

Κάτι έπρεπε να είχαμε υποψιαστεί ότι συμβαίνει όταν είδαμε τις πρόσφατες φωτογραφίες του, από τις αγορές του σε κατάστημα βραφικών ειδών!
Perez Hilton

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR