counter

Δείτε τις πιο γυμνές φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή

Δείτε τις πιο γυμνές φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή
Δείτε τις πιο γυμνές φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή

Από την Πέπη Τυλιγάδη

20 Φεβρουαρίου 1988. Η Robyn Rihanna Fenty γεννιέται στην πόλη St.Michael στα Barbados. Ο μπαμπάς της, Ronald, την έχει μαζί του, όταν πωλούσε ρούχα σε δρόμους της πόλης Bridgetown για να ζήσει η οικογένεια. Τα όνειρά της, όμως, είναι μεγαλύτερα. Θέλει να γίνει pop star και οι γείτονες το έχουν καταλαβει, καθώς τραγουδούσε Bob Marley και Μadonna όπου βρισκόταν. Συμμετείχε σε πολλούς διαγωνισμούς τραγουδιού, χωρίς να καταφέρει να κερδίσει ποτέ την πρώτη θέση. Τον Δεκέμβριο του 2003 συναντά μέσω κοινών γνωστών τον μουσικό παραγωγό Evan Rogers που κάνεις διακοπές με τη γυναίκα του στα Barbados. Tου συστήνεται και τραγουδά το "Hero" της Maria Carey. Η μικρή Robyn με ράστα μαλλιά, χωρίς make up εντυπωσιάζει τον Evan ο οποίος την προσκαλεί στη Νέα Υόρκη για να κάνει μαθήματα φωνητικής και να ηχογραφήσει τα πρώτα της demo. Τον Φεβρουάριο του 2005 ο πρόεδρος της Def Jam Recordings, Jay Z ζητά να την δει. Η Robyn με χέρια που τρέμουν τραγουδά το "For the Love Of Yοu" της Whitney Houston. Ο Jay Z της λέει: "Ή θα υπογράψεις το συμβόλαιο ή θα φύγεις από εδώ από το παράθυρο". Την ίδια μέρα υπογράφει συμβόλαιο για 6 albums.

Η Robyn γίνεται Rihanna και με κάθε album ωριμάζει μουσικά και ξεσαλώνει στην προσωπική της ζωή. Το καλό κορίτσι έγινε κακό και πλέον ότι πιάνει γίνεται τουλάχιστον χρυσό. To αγαπημένο κορίτσι των media κάνει εξώφυλλα στη Vogue, την συγκρίνουν με την Diana, την χρίζουν βασίλισσα των πάντων, τα albums της κυριαρχούν στα charts, οι paparazzi την κυνηγούν σε κάθε σημείο της γης και εκείνη κρατάει το ενδιαφέρον μας με ημίγυμνες και γυμνές εμφανίσεις στα περιοδικά, στη σκηνή, στα social media. Με 5,2 εκατομμύρια followers στο Instagram είναι η νούμερο ένα προσωπικότητα που αξίζει να ακολουθείς" αρκεί να είσαι ενήλικας, καθώς οι περισσότερες φωτογραφίες είναι γυμνές ή κρατάει τεράστια" τσιγάρα μαριχουάνας.

Παρόλο που λατρεύει να "πουλά" την εικόνα της πολύ άτακτης παρουσίας της showbiz, η προσωπική της ζωή άλλα λέει!  Χρόνια τώρα η Riri έχει μάτια μόνο για τον 24χρονο Chris Brown που πριν λίγες εβδομάδες παραδέχτηκε ότι τον δέχτηκε ξανά στην αγκαλιά της παρά τον ξυλοδαρμό της σε καβγά τους το 2009.

Καθόλου λίγα για ένα κορίτσι που σήμερα κλείνει μόλις τα 25!

Δείτε τις πιο "καυτές" πόζες που η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR