counter

Η Eva Herzigova είναι εδώ!

Η Eva Herzigova είναι εδώ!
Η Eva Herzigova είναι εδώ!

Μετά από αρκετό καιρό απουσίας, η Eva Herzigova έρχεται να μας θυμίσει γιατί τόσα χρόνια ο χώρος της μόδας ασχολιόταν μαζί της! Προφανώς επειδή είχε «όλο το πακέτο» και συνεχίζει να το έχει ακόμα! Την προηγούμενη δεακετία μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας, έγινε πασίγνωστη ως πρωταγωνίστρια διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής εταιρίας εσωρούχων –δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τις ατάκες «Hello Boys!» και… «Κοιτάξτε με στα μάτια»– ενώ, το άστρο της και η ομορφιά της άρχισαν να «ξεθωριάζουν» όταν οι διατροφικές διαταραχές –και συγκεκριμένα η νευρική ανορεξία– της χτύπησε την πόρτα.

 

Τώρα, όμως, επιστρέφει πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ και φωτογραφίζεται μέσα στην πισίνα υπενθυμίζοντάς μας γιατί την αγαπήσαμε τόσα χρόνια! Η σαραντάχρονη πλέον Τσέχα καλλονή, εξακολουθεί να έχει «αυτό το κάτι» που την κάνει να έρχεται στο προσκήνιο ξανά και ξανά.

 

Τι κι αν έχουν περάσει σχεδόν είκοσι χρόνια από τη στιγμή που έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας; Η Herzigova δεν έχει χάσει τον ενθουσιασμό, τη ζωντάνια και το σεξαπίλ της και εξακολουθεί να «παίζει με τον φακό» όπως τότε που μας κοίταζε στα μάτια και μας… προκαλούσε να κάνουμε το ίδιο.

 

Με αφορμή το δυναμικό comeback της, σκεφτήκαμε –εκτός από τις ολοκαίνουργιες φωτογραφίες της– να θυμηθούμε και κάποιες παλιότερες… Όχι ότι τις ξεχάσαμε και ποτέ…

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR