counter

Η Εύη Φραγκάκη αποκαλύπτει: "Ο βασικός λόγος που πήραμε διαζύγιο με τον Δημήτρη, ήταν το παιδί" (Video)

Η Εύη Φραγκάκη αποκαλύπτει: "Ο βασικός λόγος που πήραμε διαζύγιο με τον Δημήτρη, ήταν το παιδί" (Video)
Η Εύη Φραγκάκη αποκαλύπτει: "Ο βασικός λόγος που πήραμε διαζύγιο με τον Δημήτρη, ήταν το παιδί" (Video)

Εύη Φραγκάκη - Δημήτρης Κοτταρίδης

Η όμορφη δημοσιογράφος και anchorwoman του ΑΝΤ1, Εύη Φραγκάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή FTHISTV της Σταματίνας Τσιμτσιλή και οι δύο φίλες μίλησαν για όλα.

Η συζήτηση ξεκίνησε από τις εγκυμοσύνες τους και προχώρησε στο πρόσφατο διαζύγιο της Εύης Φραγκάκη.

Η Σταματίνα ανέφερε πώς όταν η ζυγαριά πλησίασε στα 10 κιλά σταμάτησε να ζυγίζεται για να μην αγχώνεται με τα κιλά της εγκυμοσύνης κα τότε η Εύη είπε: "Εγώ στους πρώτους 3 μήνες πήρα 6 κιλά και μέχρι τον 9ο μήνα, το πρωί πριν πάω να γεννήσω ήμουν 19,5 κιλά πάνω. Δεν ανέχτηκα να πω ότι πήρα 20, πήρα 19,5. Είμαι τρελαμένη μανούλα. Χαίρομαι που ο γιος μου είναι ανεξάρτητος, χαρούμενος αν και απαιτητικός και ισσοροπημένος.

Από την πρώτη στιγμή που βλέπαμε ότι κάτι δεν πάει καλά με εμάς σαν ζευγάρι με τον Δημήτρη, αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Και το κάναμε με πολύ σκέψη αλλά το κάναμε άμεσα και ο πιο βασικός λόγος ήταν το παιδί και να είναι εκείνο καλά. Όλα έγιναν γρήγορα, συνειδητά και προγραμματισμένα. Όταν γνωριστήκαμε ζήσαμε μαζί, κάναμε το παιδί και μου πήρε πολύ καιρό για να μπορώ να μιλάω τώρα ψύχραιμα για το διαζύγιο. Ο πρώτος καιρός, στον χωρισμό ήταν πολύ δύσκολος. Και ο χωρισμός ήταν πολύ δύσκολος.

Δεν είχα στο περιβάλλον μου οικογένειες που να έχουν χωρίσει. Είμαι από μια παραδοσιακή συντηρητική οικογένεια και ήταν δύσκολο. Ένα στα δύο ζευγάρια πια χωρίζουν και ίσως είναι πιο υγιές να χωρίζει ένα ζευγάρι παρά να μένει μαζί και να καταπιέζεται.

Ήταν πιο δύσκολο για μένα γιατί στη μάνα πέφτει το "βάρος" του παδιού. Γιατί ο Δημήτρης είναι όλη μέρα στο ρεπορτάζ και το βράδυ που γυρίζει ο μικρός έχει κοιμηθεί. Ήταν δύσκολο και πολύ αγχωτικό μετά το διαζύγιο να πάρω επ΄ώμου την ανατροφή του παιδιού και να τον κάνω ένανα υγιή ενήλικα όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά.

Δείτε το video.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR