counter

Ο Γιώργος Λιανός, η σύζυγός του Ανθή Ανδροτσάκη και η μικρή Αρυάνα φωτογραφίζονται για πρώτη φορά στο σπίτι τους στο Λαγονήσι

Ο Γιώργος Λιανός, η σύζυγός του Ανθή Ανδροτσάκη και η μικρή Αρυάνα φωτογραφίζονται για πρώτη φορά στο σπίτι τους στο Λαγονήσι
Ο Γιώργος Λιανός, η σύζυγός του Ανθή Ανδροτσάκη και η μικρή Αρυάνα φωτογραφίζονται για πρώτη φορά στο σπίτι τους στο Λαγονήσι

Ο 35χρονος τραγουδιστής και παρουσιαστής του νέου τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1 "Κράτα γερά", υποδέχεται για πρώτη φορά το ΟΚ!, μαζί με την 29χρονη σύζυγό του και τη δεκαέξι μηνών κόρη τους Αρυάνα, στο καλόγουστο σπίτι τους στο Λαγονήσι.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2006 στη Νέα Υόρκη όπου ζούσε μόνιμα η Ανθή με την οικογένειά της. Ο Γιώργος βρέθηκε εκεί για συναυλίες όπου και γνωρίστηκαν. Η Ανθή ακολούθησε τον Γιώργο στην Ελλάδα το 2007. Δύο χρόνια αργότερα, στις 22 Αυγούστου 2009, το ζευγάρι παντρεύτηκε και στις 24 Σεπτεμβρίου 2011 γεννήθηκε η κόρη τους Αρυάνα.

Και οι δύο μίλησαν για την κόρη τους που είναι όλη τους η ζωή.

Γιώργος: "Κακά τα ψέματα, όταν έρχεται το παιδί, το ζευγάρι απομακρύνεται τον πρώτο καιρό. Η πρώτη σου σκέψη είναι σε αυτό και ξεχνάς τις συντροφικές στιγμές. Θυμάμαι ότι μετά τη γέννηση της Αρυάνας, με την Ανθή βγήκαμε ραντεβού μόνοι μας έπειτα από τρεις ή τέσσερις μήνες".

Ανθή: "Δεθήκαμε περισσότερο. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για το ζευγάρι από εκείνη του ερχομού του παιδιού του. Η Αρυάνα έχει την απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή μας".

Γιώργος: "Δεν είμαι από τους άντρες που αφήνουν το παιδί στη γυναίκα τους και το παρακολουθούν απλά να μεγαλώνει. Θέλω να συμμετέχω σε όλες τις διαδικασίες. Τη λούζω, της αλλάζω πάνες, μου έχει κάνει μάλιστα απίστευτα πράγματα. Με έχει κατουρήσει, έχει τύχει να πάω να της αλλάξω πάνα και εκείνη να πάει στον καναπέ και να κατουρήσει στα μαξιλάρια. Πρόσφατα μου το έκανε πάλι, μόλις την είχα κάνει μπάνιο, αποφάσισε να πάει στο κρεβάτι και να το "στολίσει". (Γελάει.)

Ανθή: Θέλω μεγάλη οικογένεια. Θα ήθελα να αποκτήσουμε δύο ή τρία παιδιά, να μεγαλώσει η Αρυάνα με πολλά αδέλφια. Από την πρώτη στιγμή που την κράτησα στην αγκαλιά μου θέλω και δεύτερο παιδί. Τρία κοριτσάκια, νομίζω, μας πάνε περισσότερο. Μεγάλωσα σε σπίτι με γυναίκες, είμαι πολύ δεμένη με την αδελφή μου και τη μητέρα μου. Θεωρώ ότι τα κορίτσια έχουν άλλη σχέση με τους γονείς τους.

Γιώργος: Είναι ωραία τα κοριτσάκια. Δύο είναι καλά, περισσότερα θα είναι άνιση η μάχη στο σπίτι. Δύο κοριτσάκια και μετά να έρθει ο γιος. Τρία παιδιά θα είναι καλά, αλλά θα πρέπει να αλλάξω αυτοκίνητο πάλι! (Γελάει.)

Σε ερώτηση αν σκέφτηκε να φύγει από την Ελλάδα με την οικογένειά του και να ζήσει στην Αμερική ο Γιώργος απαντά: "Ναι, το είχα σκεφτεί. Αν δεν προέκυπτε δουλειά που να μας πρόσφερε άμεσα τα χρήματα που χρειαζόμασταν για να τα καταφέρουμε ως οικογένεια, ήμουν έτοιμος να πάρω μια ριζική απόφαση. Ευτυχώς, τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά. Μακροπρόθεσμα όμως έχω πάντα στο μυαλό μου αυτό το σενάριο, γιατί βλέπω ότι η κατάσταση πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο.

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

OK ΕΞΏΦΥΛΛΟ 1302

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR