counter

Μαρία Μπεκατώρου:"Εγώ έκανα πρόταση γάμου στον άνδρα μου"

Μαρία Μπεκατώρου:"Εγώ έκανα πρόταση γάμου στον άνδρα μου"
Μαρία Μπεκατώρου:"Εγώ έκανα πρόταση γάμου στον άνδρα μου"

 Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου εδώ και έξι χρόνια έχει έναν ευτυχισμένο γάμο με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στο "ΛΟΙΠΟΝ" τα μυστικά του γάμου της: "Nα αφήνεις χώρο στον σύντροφό σου, να μην τον πνίγεις, να υπάρχει εμπιστοσύνη, ειλικρίνεια και διάλογος εκεί που νιώθεις ότι χτυπάει καμπανάκι κι έρχεται πρόβλημα".

H Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε πως έκανε η ίδια πρόταση γάμου στον σύζυγό της: "Φαινόταν ότι θα πήγαινε εκεί το θέμα, σιγά σιγά άρχισα να τον ρωτάω πότε θα παντρευτούμε και εκείνος μου έλεγε: "Θα παντρευτούμε..". O Αντώνης ήταν δύσκολος στον γάμο, οπότε κάποια στιγμή, του είπα: "Πάω στην εκκλησία" και μου απάντησε: "Εντάξει, θα έρθω κι εγώ!".

Για την αδικαιολόγητη επίθεση που δέχτηκε από την Νικολέττα Ράλλη, επειδή δεν είχε πάει στην εκπομπή της, η παρουσιάστρια απαντάει: "Δεν με στεναχώρησε καθόλου, με προβλημάτισε, σκέφτηκα ότι ζούμε σε μια εποχή που δεν μπορούμε να πούμε και "όχι". Δεν μπορείς να πληρώνεις το "όχι" που θα πείς για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εκείνη την περίοδο έπρεπε να κάνω κάποιες άλλες εμφανίσεις και σε συνεργασία πάντα με το Mega αποφασίσαμε ότι έπρεπε να πω "όχι".

Νικολέτα Ράλλη

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR