counter

Η "ροζ" φωτογραφία του Schwarzenegger σε "πλήρη"...δράση κοστίζει 110.000 ευρώ!

Η "ροζ" φωτογραφία του Schwarzenegger  σε "πλήρη"...δράση κοστίζει 110.000 ευρώ!
Η "ροζ" φωτογραφία του Schwarzenegger σε "πλήρη"...δράση κοστίζει 110.000 ευρώ!

Arnold

Mια φωτογραφία που δείχνει τον «άκαμπτο» πρώην κυβερνήτη της Καλιφόρνια και ηθοποιό Arnold Schwarzenegger κοστίζει κάτι παραπάνω από 110.000 ευρώ.

Την είδηση για την ύπαρξη της φωτογραφίας δημοσίευσε πρώτο το αμερικανικό site TMZ και μάλιστα δημοσίευσε και την επιστολή γνωστής ιστοσελίδας με περιεχόμενο αυστηρά για ενήλικες που επιθυμεί να την αγοράσει άμεσα και χωρίς προηγουμένως να την δει. Η φωτογραφία δείχνει τον πρώην Mr. Universe σε "πλήρη"... δράση και χρονολογείται όταν ο star δεν είχε γίνει ακόμα διάσημος.

ArnoldΤο site που θέλει να την αγοράσει εξήγησε ότι "η πραγματική αξία της φωτογραφίας είναι το 'Schwanz' του Schwarzenegger. Και δεν χρειάζεται μετάφραση για να καταλάβει κανείς τι εννοούμε".

Πώς βρέθηκε, όμως αυτή η φωτογραφία; Ένας επιχειρηματίας με όνομα, Jeremy Frommer αγόρασε ντουλάπια αποθήκευσης, στα οποία μέσα ανακάλυψε ένα μικρό ερωτικό θησαυρό με αδημοσίευτες γυμνές φωτογραφίες της  Madonna, της Lauren Hutton και του Arni.



Το site υποσχέθηκε ότι αν αγοράσει τη φωτογραφία θα την δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του αμέσως! Λέτε να δούμε και τα κρυφά ταλέντα του τελικά;

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR