counter

Τρείς εγκυμονούσες ελληνίδες celebrities θα γεννήσουν... μαζί

Τρείς εγκυμονούσες ελληνίδες celebrities θα γεννήσουν... μαζί
Τρείς εγκυμονούσες ελληνίδες celebrities θα γεννήσουν... μαζί

 

Αρκουδάκια

Από τη Μαίρη Παλιαλέξη

Υπερωρίες, όπως φαίνεται, θα κάνει ο πελαργός της ελληνικής showbiz λίγο μετά το Πάσχα.

Μέσα στο Μάϊο περιμένουν τα μωράκια τους μία παρουσιάστρια, μία ηθοποιός και ένα μοντέλο και τραγουδίστρια. Και ξεκινάμε...

Η γλυκιά Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται στον 6ο μήνα, περιμένει τη μπέμπα της έχοντας ως τελική ημερομηνία - βάση του γυναικολόγου της - την 28η Μαίου. Όσον αφορά στο διαιτολόγιό της, τρώει τα πάντα και σε ποσότητες, ανώ παλιότερα ήταν πολύ προσεκτική. Δεν στερεί καμιά απόλαυση απο τον εαυτό της και είναι άθλος ότι μέχρι τώρα έχει πάρει μόνο 7 κιλά. Η παρουσιάστρια όπως εξομολογείται στους φίλους της θα ήθελε ιδανικά η Νάγια - αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στη μικρή με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό - να έρθει στον κόσμο στις 31 Μαίου που έχει τα γενέθλιά της, για να γιορτάζουν μαζί μαμά και κόρη. Όλα αυτά βέβαια χαριτολογώντας αφού πάνω από όλα επιθυμεί ένα υγιές μωράκι και ας έρθει όποτε εκείνο το αποφασίσει.

ΣΤΑΜ. ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απο την άλλη, διανύει κι εκείνη τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το μωράκι αναμένεται, λίγες μέρες μετά το Πάσχα που πέφτει φέτος 5 Μαίου. Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αλλά επιλέγει επιμελώς να την κρύβει με ρηχτά ρούχα, αφού επίσημα ακόμη δεν έχει παραδεχτεί την εγκυμοσύνη της σε κάποια συνέντευξη. Δεν προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της, αφού επιθυμεί να την απολαύσει στο έπακρο, μη στερώντας απο τον εαυτό της καμία απόλαυση και για την ώρα έχει πάρει μόνο 7 κιλά. Είναι ήδη γνωστό πως περιμένει γιο και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς ανυπομονούν για τον ερχομό του μπέμπη τους.

Κατερίνα Παπουτσάκη

Στις 12 Μαίου έχει τελική ημερομηνία να γεννήσει το μοντέλο και τραγουδίστρια, Νάταλι Θάνου. Περιμένει τον γιο της, από τη σχέση της με τον επιχειρηματία, Δημήτρη Καρέλα. Η κοιλιά της είναι τόσο μικρή που σχεδόν δεν καταλαβαίνει κάποιος ότι είναι στον 6ο μήνα. Κι όμως η τραγουδίστρια έχοντας αποσυρθεί απο τις πίστες, έχει αφοσιωθεί στο νέο της ρόλο και προσέχει πολύ τη διατροφή της γι αυτό και δεν έχει πάρει κιλά.

Νάταλι Θάνου

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR