counter

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, φωτογραφίζεται στον 6ο μήνα με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα & περιγράφει τα χαρακτηριστικά της μπέμπας, όπως την είδε στον υπέρηχο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, φωτογραφίζεται στον 6ο μήνα με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα & περιγράφει τα χαρακτηριστικά της μπέμπας, όπως την είδε στον υπέρηχο
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, φωτογραφίζεται στον 6ο μήνα με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα & περιγράφει τα χαρακτηριστικά της μπέμπας, όπως την είδε στον υπέρηχο

ΣΤΑΜ. ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό "ΕΓΩ" και μίλησε για την "τρίτη" πρεμιέρα της με την εκπομπή "FTHIS.TV" αφού πρόσφατα μετακινήθηκε στην πρωινή ζώνη. Η όμορφη παρουσιάστρια που διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, μίλησε για την εγκυμοσύνη της, το παιδάκι που περιμένει, το παιδικό δωμάτιο αλλά και για τα...κιλά της!

"Η προσμονή της κόρης μου με κάνει να νιώθω υπέροχα, μοναδικά. Και όσο περνάει ο καιρός και τα σκιρτήματα στην κοιλιά μου είναι πιο έντονα, νιώθω υπέροχα. Όσο πιο έντονα είναι τα χαρακτηριστικά του παιδιού στον υπέρηχο, τόσο πιο καλά νιώθω" εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια στη δημοσιογράφο Μαρία Κολλιάτσα.

Και συνέχισε: "Η προσμονή της μητρότητας είναι πολύ γλυκιά. Στην αρχή είχα άγχος, τώρα πια όχι. Πρόσφατα γέννησε μια φίλη μου. Πήγα στο μαιευτήριο και ήταν η πρώτη φορά που έβαλα τον εαυτό μου στη θέση της. Ήταν όμως και η πρώτη φορά που άρχισα να αναρωτιέμαι αν θα είμαι καλή μαμά, αν θα τα καταφέρω, στιγμιαίες σκέψεις. Αλλά μετά ήμουν καλά".

"Προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο δεν έχουμε ξεκινήσει. Ως ζευγάρι και έπειτα από τη συμβουλή του γιατρού μας είπαμε να αντιμετωπίσουμε την εγκυμοσύνη βήμα βήμα. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί μια κατάσταση, γι΄αυτό και ο γιατρός μας είπε ύστερα από 7 μήνες να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία".

ΣΤΑΜ. ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ

"Προτίμηση δεν είχα, ήθελα να είναι ένα γερό μωράκι. Άλλωστε θέλω να κάνω δυο - τρία παιδάκια. Θέλω να κάνω μεγάλη οικογένεια. Όταν ο γιατρός μου είπε ότι θα κάνω κοριτσάκι, μου το είπε λίγο απότομα. Χάρηκα πάρα πολύ και σκέφτηκα πόσο τυχερή είναι η μαμά μου. Είχαμε πει με τον Θέμη ότι θα κινηθούμε παραδοσιακά. Αν είναι αγοράκι θα δίναμε το όνομα του μπαμπά του Θέμη που έφυγε πέρυσι και αν είναι κοριτσάκι το όνομα της μαμάς μου, γι αυτό λέω ότι είναι τυχερή. Ο Θέμης νομίζω ότι είναι γεννημένος μπαμπάς. Μου έλεγε τόσο ωραία λόγια. Γενικά είμαστε πολύ τυχεροί. Είναι υπέροχη όλη αυτή η περίοδος που ζω και πραγματικά νιώθω ευτυχισμένη".

Όσο για κιλά της εγκυμοσύνης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δήλωσε: "Με τα κιλά δεν έχω αγχωθεί. Έχω φάει ότι δεν έτρωγα τα προηγούμενα χρόνια. Είμαι 6 μηνών και έχω πάρει 7 κιλά. Τώρα στο δεύτερο τρίμηνο έχουν αρχίσει να μου αρέσουν ότι έτρωγα πριν. Ψάρι, κρέας και σαλάτα. Απλώς το μόνο που έχω είναι ότι όταν πεινάσω, πρέπει να φάω, χθες. Πρέπει να φάω εκείνη τη στιγμή. Κυκλοφορώ με φρούτα, γκοφρέτες όλα για ώρα ανάγκης. Έχω δει την εγκυμοσύνη μου σαν ένα ευχάριστο διάλλειμα για να ξεκουράσω το σώμα μου, να είμαι πιο χαλαρή, να κοιμάμαι περισσότερο".

ΣΤΑΜ. ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου, αν βλέπει ανταγωνιστικά την πρωινή ζώνη, μετά την μετακίνηση της εκπομπής της στις 11.00 το πρωί, η γλυκιά παρουσιάστρια, τόνισε: " Ως άνθρωπος δεν είμαι ανταγωνιστικός, αλλά ως επαγγελματίας είμαι. Άλλωστε όταν έχεις υπάρξει σε ζώνες ανταγωνιστικές, αναγκαστικά γίνεσαι κι εσύ.  Όμως σε αυτή τη  φάση είναι λίγο άδικα να βάλω τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία ή να με βάλει κάποιος άλλος. Η Φαίη και ο Γιώργος έχουν μια άλλη εκπομπή σε επίπεδο ομάδας, μπάτζετ, θεματολογίας, οπότε είναι άδικο να τα συγκρίνω. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία και να κάνουμε καλά τη δουλειά μας".

Τέλος, αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους έχει κάνει ψυχανάλυση. "Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου, έχω κάνει ψυχανάλυση, κάνω μάθημα αυτοπεποίθησης διαβάζω πάρα πολύ πιστεύω λοιπόν ότι εξελίσσομαι, γιατί δουλεύω με τον εαυτό μου. Η ψυχανάλυση προέκυψε γιατί ήθελα να αντιμετωπίσω κάποια θέματα. Είχα χάσει τον μπαμπά μου από ξαφνικό θάνατο και ήρθε κάποια στιγμή στη ζωή μου που ήθελα να συζητήσω, να εξωτερικεύσω κάποιες σκέψεις σε κάποιον ειδικό, να με βοηθήσει. Όταν το είπα στη μαμά μου ότι θέλω να επισκεφτώ έναν ψυχολόγο, στεναχωρήθηκε. Ένιωσε ανεπαρκής, προσπαθούσε να βρει που έχει κάνει λάθος κλπ. Καμία σχέση όμως. Θεωρώ ότι όταν δεν ακουμπάμε ένα θέμα η μια φοβία που έχουμε, αυτό δεν θα εξαφανιστεί από μόνο του".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR