counter

"Βολές" Σταμάτη Μαλέλη, εναντίον δημοσιογράφου - παρουσιαστή, που προσέβαλε την πρώην σύζυγό του: "Ο συκοφάντης θα δώσει λόγο στη δικαιοσύνη"

"Βολές" Σταμάτη Μαλέλη, εναντίον δημοσιογράφου - παρουσιαστή, που προσέβαλε την πρώην σύζυγό του: "Ο συκοφάντης θα δώσει λόγο στη δικαιοσύνη"
"Βολές" Σταμάτη Μαλέλη, εναντίον δημοσιογράφου - παρουσιαστή, που προσέβαλε την πρώην σύζυγό του: "Ο συκοφάντης θα δώσει λόγο στη δικαιοσύνη"

Λοβέρδος- Μαλέλης

Μια νέα διαμάχη ξεκίνησε στο δημοσιογραφικό χώρο, μεταξύ του δημοσιογράφου Γιάννη Λοβέρδου και του διευθυντή ειδήσεων του STAR, Σταμάτη Μαλέλη, όταν ο πρώτος έγραψε ένα κείμενο με την άποψή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook , που αφορούσε στις προσλήψεις των κυριών Μ.Σταματέρη, Ε.Κατρίτση και Α. Σαλαγκούδη στη ΝΕΤ.

Το κείμενο έγραφε: “Σήμερα ξεκινά εκπομπή στη ΝΕΤ κι η Μαρία Σταματέρη, πρώην σύζυγος του φίλου μου του Μαλέλη. Στη ΝΕΤ συνεχίζει κι η Ελένη Κατρίτση, πρώην σύζυγος του Χατζηνικολάου ενώ συνεχίζεται κι η άθλια εκπομπή της κόρης Σαλαγκούδη με τεράστιο κόστος και μηδενική τηλεθέαση. Το όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων στη χρεοκοπημένη ΕΡΤ κι η ευθύνη της κυβέρνησης Σαμαρά που περικόπτει οριζόντια μισθούς και συντάξεις για το αίσχος αυτό είναι τεράστια”.

Γιάννης Λοβέρδος

Και συνέχισε: “ Η εκπομπή της κ. Σταματερη ήταν στο Σταρ ,αλλά πλέον λόγω περικοπών, δεν μπορούσε ο φίλος μου ο Μαλέλης να την πληρώνει. Και τη φόρτωσε στη ΝΕΤ όπου διευθυντής είναι ο πρώην υφιστάμενος του Λιάτσος. Τραγικά πράγματα σε εποχές γενικής κατάρρευσης”

Πολλοί ήταν οι  διαδικτυακοί “φίλοι” του Γιάννη Λοβέρδου που σχολίασαν τα όσα είχε γράψει ο δημοσιογράφος.  Λίγο αργότερα στη “συζήτηση” , μπήκε και ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Σταματέρη και διευθυντής ειδήσεων του STAR, Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος έγραψε: “ Αγαπητέ Γιάννη δεν έχω ιδέα αν θα κάνει εκπομπή η πρώην γυναίκα μου στην ΕΡΤ . Εργάζεται στο Σταρ. Νομίζω ότι κάνεις λάθος ”. Επίσης, έγραψε : “Είναι αθλιότητα το θέμα της πρώην γυναίκας μου είναι ανύπαρκτο. Απαιτώ από κάθε έντιμο συνομιλητή συγνώμη”.

Σταμάτης Μαλέλης

Λίγο αργότερα κι ενώ ο Γιάννης Λοβέρδος δεν απαντούσε στα σχόλια του, ο Σταμάτης Μαλέλης  έγραψε : “Τι έγινε όσοι βρίζατε μουγκαθήκατε. ΟΛΟ ήταν ένα ψέμα. Η Σταματέρη δεν ήταν ΠΟΤΕ στην ΕΡΤ σε αντίθεση με τον Λοβέρδο”.

Μετά κάποιος σχολίασε: «Ο Λοβέρδος γενικά μιλάει σωστά, αλλά του έχω πει κι εγώ να είναι λιγότερο πικρόχολος - ειδικά με ανθρώπους που δεν ξέρει - και να διασταυρώνει καλύτερα αυτά που λέει» και ο διευθυντής του STAR, απάντησε: «Ντροπή του. Απίστευτο ψέμα.»

Και θέλοντας να δώσει μια απάντηση από την πλευρά της Μαρίας Σταματέρη, έγραψε ο Σταμάτης Μαλέλης : «Η Σταματέρη με διαβεβαιώνει, ότι όλα είναι ψέμα και κινείται δικαστικά κατά των συκοφαντών της. Λυπάμαι για αυτούς που διψούν για αίμα».

Σταματέρη

Κάποιος άλλος τότε αναρωτήθηκε: “Ε μα τι στο δ....ο τότε γιατί αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα τέτοιο πράγμα???” . Kαι ο Σταμάτης Μαλέλης του απάντησε: “Εάν αυτό γινόταν πίστεψε με θα έλεγα χειρότερα.”

Λίγες ώρες αργότερα , ο Σταμάτης Μαλέλης έγραψε: “Η εκπομπή έπαιξε χωρίς φυσικά την Σταματέρη. Τώρα ο συκοφάντης θα δώσει λόγο στη Δικαιοσύνη”.

Σταμάτης Μαλέλης

Ωστόσο, δίνοντας ακόμη μια "ευκαιρία" να αναγνωρίσει το λάθος του ο Γιάννης Λοβέρδος, ο διευθυντής του STAR έγραψε στο Fb:ΣΤΑΜ. ΜΑΛΕΛΗΣ

 Και ο δημοσιογράφος, αυτό και έπραξε:Γ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR