counter

Ο Χρήστος Φερεντίνος πούλησε τη μεζονέτα της Εκάλης έναντι 520.000 ευρώ!

Ο Χρήστος Φερεντίνος πούλησε τη μεζονέτα της Εκάλης έναντι 520.000 ευρώ!
Ο Χρήστος Φερεντίνος πούλησε τη μεζονέτα της Εκάλης έναντι 520.000 ευρώ!

 Χρήστος Φερεντίνος Σοφία Παυλίδου

Την πολυτελή μεζονέτα του στην περιοχή της Εκάλης, πούλησε ο γνωστός παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Δημήτρη Νικολάου για την εφημερίδα “REAL NEWS”.

O Χρήστος Φερεντίνος, πριν από  λίγους μήνες, γνωρίζοντας ότι μπορεί να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του με τον ΟΠΑΠ για την παρουσίαση του ΛΟΤΤΟ , ΠΡΟΤΟ  και ΤΖΟΚΕΡ, αποφάσισε  μαζί με τη σύζυγό του και ηθοποιό Σοφία Παυλίδου να πουλήσουν την μεζονέτα της οδού Νηρηίδων, στην Εκάλη.

Η αγορά του συγκεκριμένου οικήματος είχε πραγματοποιηθεί το 2007, σε συγκρότημα κατοικιών. Το συγκεκριμένο σπίτι είχε πολλά έξοδα συντήρησης κι έτσι απευθύνθηκαν σε μεσιτικό γραφείο. Το σπίτι λόγω της συμφέρουσας τιμής στην εν λόγω περιοχή, πουλήθηκε σε μικρό χρονικό διάστημα στην αντικειμενική του αξία, έναντι 520.000 ευρώ. Η τιμή αυτή είναι χαμηλότερη από την τιμή που αρχικά είχε αγοραστεί η μεζονέτα, αφού αποτελείται από υπόγειο 130 τ.μ, ισόγειο 127 τ.μ, πρώτο όροφο 94 τ.μ και δώμα 113 τ.μ., διαθέτει πισίνα 42τ.μ και κήπο 415 τ.μ.

Η συγκεκριμένη οικία αποτελούσε την δεύτερη κατοικια του Χρήστου Φερεντίνου, καθώς ο ίδιος με την οικογένεια του ζουν εδώ και χρόνια στην Δροσιά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR