counter

Μετά τις φωτογραφίες χέρι- χέρι με την Δανάη Μπάρκα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μιλά ανοιχτά στο FTHIS.GR για τη σχέση του με την κόρη της ηθοποιού, Βίκυς Σταυροπούλου

Μετά τις φωτογραφίες χέρι- χέρι με την Δανάη Μπάρκα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μιλά ανοιχτά στο FTHIS.GR για τη σχέση του με την κόρη της ηθοποιού, Βίκυς Σταυροπούλου
Μετά τις φωτογραφίες χέρι- χέρι με την Δανάη Μπάρκα, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μιλά ανοιχτά στο FTHIS.GR για τη σχέση του με την κόρη της ηθοποιού, Βίκυς Σταυροπούλου

Θεοχάρης Ιωαννίδης Δανάη Μπάρκα

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης για πρώτη φορά φιγουράρει στα εξώφυλλα περιοδικών και - συγκεκριμένα στο ΟΚ! σε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού - χέρι χέρι με κάποια απο τις κοπέλες του. Το κορίτσι όμως δεν είναι τυχαίο, αφού η Δανάη, δεν είναι άλλη από την κόρη της ηθοποιού Βίκυς Σταυροπούλου. Για τη σχέση του με την Δανάη Μπάρκα ο ηθοποιός, μίλησε αποκλειστικά στο FTHIS.GR.

Θεοχάρης Ιωαννίδης Δανάη Μπάρκα

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής λίγο μετά το τέλος των παραστάσεων «Chicago» στο οποίο πρωταγωνιστούσε και την κυκλοφορία του νέου του video clip για το τραγούδι «Ξυπνάς τον άλλο μου εαυτό», βρίσκεται στο Μάντσεστερ για οντισιόν. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που για ακόμα μια χρονιά μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου. Παράλληλα με τις παραστάσεις για το Σικάγο ήρθα σε επαφή με κάποιους ανθρώπους στο Λονδίνο που θέλησαν να με εκπροσωπούν για κάποιες δουλειές που θα κυνηγήσω κυρίως σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Ανάμεσα στο στούντιο για την καινούρια μου δισκογραφική δουλειά με τον Ανδρέα Λάμπρου και τον Κωνσταντή Χανιώτη, από τα γυρίσματα για το καινούριο μου music video με τον Μιχαήλ Μαυρομούστακο και όλο μου το team, τον συνάδελφο και χορογράφο Μανώλη Θεοδωράκη, τον Κωνσταντίνο Κουτσομίχο, έκανα κάποια σημαντικά για μένα ραντεβού στο Λονδίνο για το καλό της δουλειάς μου. Το πόσο θα μείνω εξαρτάται από την δουλειά και μόνο. Σίγουρα σκοπεύω να πηγαινοέρχομαι σε τακτά χρονικά διαστήματα λόγω δουλειάς πάντα. Η βάση μου πια είναι το Λονδίνο μιας και έχω ήδη επενδύσει σε πολλά εδώ», δηλώνει στο FTHIS.GR.

Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφόρησε το video clip για το τραγούδι του «Ξυπνάς τον άλλο μου εαυτό».

-Ποιος είναι ο «άλλος σου εαυτός» και κάτω από ποιες συνθήκες ξυπνά;

"Δεν με αναγνωρίζω ανακαλύπτοντας περισσότερες πτυχές του εαυτού μου και αυτό μου κάνει καλό γιατί μου δίνει το έναυσμα να ανακαλύπτω και τους ανθρώπους που έχω επιλέξει και με έχουν επιλέξει".

Δανάη Μπάρκα είναι μια γυναίκα που σου ξυπνάει έναν άλλον "Θεοχάρη" απ' αυτόν που βλέπουμε όλοι εμείς;

Η Δανάη είναι από τα πιο χαρισματικά πλάσματα που έχω γνωρίσει κι αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το ταλέντο της που είναι πολυδιάστατο, άλλα με τον άνθρωπο που κρύβει μέσα της.

-Σε πρόσφατα δημοσιεύματα σε είδαμε σε τρυφερές στιγμές με την Δανάη Μπάρκα. Ποια η φύση της σχέσης σας;

Κυκλοφορώ με ανθρώπους που έχω επιλέξει να έχω στη ζωή μου. Είτε είναι φίλοι, συνεργάτες, οικογένεια, έρωτες, δεν κρύβομαι από τον έξω κόσμο (γέλια). Σίγουρα όμως δεν θα με ακούσετε να μιλάω ποτέ για τα προσωπικά μου διότι πολύ απλά δεν θα ήταν σε καμία άλλη περίπτωση "προσωπικά".

Θεοχάρης Ιωαννίδης Δανάη Μπάρκα

-Σε είδαμε σε φωτογραφία να γονατίζεις για να δέσεις το κορδόνι από το παπούτσι της Δανάης. Είσαι άνδρας- ιππότης;

"Είμαι ξεροκέφαλος, υπερβολικά συναισθηματικός, νευρικός και.... Σκορπιός. Με θέλετε;" (γέλια)

-Η Δανάη κάνει κάποια βήματα στο τραγούδι, σκοπεύετε να κάνετε κάποιο ντουέτο ή μια συνεργασία επί σκηνής;

Θα με έκανε πολύ χαρούμενο κάτι τέτοιο! Όπως και να' χει νομίζω πως έχει να μοιραστεί πολλά μαζί μας σε αυτό που θέλει να κάνει!

-Αφήνεις μια γυναίκα να τσεκάρει το κινητό σου; Θα της έδινες τους κωδικούς σου από το Facebook και το Twitter σου για να δει ότι θέλει;

"Δεν μπορώ να κρυφτώ από κανέναν και από τίποτα".

-Πόσο έχεις αλλάξει εσύ αλλά και η καριέρα σου τον τελευταίο χρόνο;

"Θέλω κάθε χρόνο να γίνομαι καλύτερος.  Δεν ξέρω αν τα καταφέρνω, όμως σίγουρα νιώθω γεμάτος από συναισθήματα και ακόμα περισσότερα επαγγελματικά "θέλω". Μου αρέσει που ωριμάζω μέσα από αυτή τη δουλειά που έχω επιλέξει με τόση επιμονή και δεν θέλω να αλλάξει ποτέ αυτό".

-Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά σου σχέδια;

"Δισκογραφία, θέατρο, τηλεόραση ,σινεμά και πολλές πολλές πολλές οντισιόν στα... αγγλικά".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR