counter

Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκαλύπτει τρυφερές προσωπικές στιγμές, με την κορούλα της και τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου

Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκαλύπτει τρυφερές προσωπικές στιγμές, με την κορούλα της και τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου
Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκαλύπτει τρυφερές προσωπικές στιγμές, με την κορούλα της και τον σύζυγό της Αλέξανδρο Σταύρου

Μαριάννα Τουμασάτου Αλέξανδρος Σταύρου

H καταξιωμένη ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε με τρυφερότητα για τον καλύτερο “ρόλο” της ζωής της, αυτόν της μητέρας στο περιοδικό “Παιδί και Νέοι Γονείς”. (www.paidimag.gr)

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι παντρεμένη με τον –επίσης- ηθοποιό Αλέξανδρο Σταύρου και εδώ και 20 μήνες χαίρονται την κορούλα τους. Η ζωή της άλλαξε και όπως λέει: “Η Χρυσηίδα - Παναγιώτα έφερε καθολική αλλαγή. Τον πρώτο καιρό ήμουν ξύπνια όλη τη νύχτα, στην αρχή επειδή έκλαιγε, μετά επειδή φοβόμουν ότι δεν θα αναπνέει και τώρα επειδή φοβάμαι ότι θα ξεσκεπαστεί. Και φαντάζομαι ότι και στο μέλλον θα βρω κάτι για να ξενυχτάω με την ησυχία μου! ”. Η σχέση της με τον άνδρα της παραδέχεται πως έχει αλλάξει , αλλά για καλό και έγινε πιο συντροφική και ουσιαστική.

Η Μαριάννα Τουμασάτου πάντα αγαπούσε τα παιδιά, αλλά πιο πριν δεν το είχε σκεφτεί μια και δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες  και επίσης  ομολογεί ποιες θεώρησε πως ήταν αυτές οι συνθήκες: “Ο άντρας μου. Αυτός ήταν “οι κατάλληλες συνθήκες”. Και αποφασίσαμε ότι θέλαμε ένα παιδί μαζί. Γιατί στη ζωή μας μπορεί να κάνουμε επιλογές για τις οποίες μετανιώνουμε ή μπορεί να πούμε “δεν βαριέσαι”, αλλά πατέρα ή μάνα του παιδιού μας δεν κάνουμε όποιον να ‘ναι”.

Για την ίδια δεν στάθηκε εμπόδιο το γεγονός ότι κάνει την ίδια δουλειά με τον σύζυγό της, γιατί όπως λέει: “ Όταν δύο άνθρωποι θέλουν να είναι μαζί και να έχουν ένα παιδί, υπάρχουν πάντα τρόποι για να τα καταφέρουν! Πάντα».

Παρά το γεγονός ότι είναι ένας δραστήριος άνθρωπος, δεν αποχωρίζεται την κόρη της, εκτός αν υπάρχει επαγγελματικό ταξίδι, που δεν θέλει να ταλαιπωρήσει την κορούλα της και τότε αναλαμβάνουν οι γιαγιάδες! “ Γενικά προσπαθώ να είμαι εγώ με το παιδί. Ειδικά τους πρώτους τρεις μήνες για να καταλάβεις, δεν την άλλαξε κανείς άλλος, εκτός από εμένα και τον μπαμπά της κάποιες φορές”.

Σε ερώτηση για το τι είναι αυτό που αγαπάει πιο πολύ στην κόρη και στον άντρα της, η Μαριάννα Τουμασάτου με τρυφερό τρόπo εξομολογήθηκε: “Η κόρη μου και ο άντρας μου, ολόκληροι. Ας πούμε η κόρη μου από 11-12 μηνών κάνει ένα καταπληκτικό πράγμα. Πολλές φορές όταν την αλλάζεις ή την ταΐζεις βάζει το χεράκι της στο στήθος της σα να σου λέει ευχαριστώ. Ή προχτές έσωσε μια πεταλούδα. Αυτά θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλό δείγμα του χαρακτήρα της και τα λατρεύω πάνω της”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR