counter

Shakira - Gerard Piqué έγιναν γονείς! Όλες οι λεπτομέρειες του τοκετού. Πως θα ονομάσουν το αγοράκι τους;

Shakira - Gerard Piqué έγιναν γονείς! Όλες οι λεπτομέρειες του τοκετού. Πως θα ονομάσουν το αγοράκι τους;
Shakira - Gerard Piqué έγιναν γονείς! Όλες οι λεπτομέρειες του τοκετού. Πως θα ονομάσουν το αγοράκι τους;

ΣΑΚΙΡΑ

Το πρώτο της παιδάκι, ένα όμορφο και υγιέστατο αγόρι έφερε στον κόσμο, χθές Τρίτη, η Κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι TVE.

Όπως αναφέρουν με εκτενή δημοσιεύματα τα Ισπανικά ΜΜΕ και κυρίως η αθλητική εφημερίδα "Mundo Deportivo" η 35χρονη star έφτασε στο νοσοκομείο για τον τοκετό με ένα μαύρο Audi, συνοδευόμενη από τον 25χρονο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Gerard Piqué που είναι και ο πατέρας του παιδιού, που θα ονομαστεί Μilan. Το όνομα στα σλαβικά σημαίνει "αγαπητός, αγαπημένος, ευγενής", στα ρωμαϊκά "πρόθυμος και επίμονος" και στα σανσκριτικά "ενοποίηση".

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη γέννηση του Milan Piqué Mebarak. Ο γιος της Shakira Mebarak και του Gerard Piqué, γεννήθηκε στις 22  Ιανουαρίου στις 9:36 μ.μ. στη Βαρκελώνη, στην Ισπανία, χαίρει άκρας υγείας όπως και η μητέρα του και ζυγίζει 2 κιλά και 720 γραμμάρια" έγραφε η ανάρτηση στην ιστοσελίδα της pop star.

Η διάσημη τραγουδίστρια, σύμφωνα με την εφημερίδα El Pais, είχε ζητήσει το μωρό να γεννηθεί με καισαρική τομή και απαίτησε όλη η ιατρική ομάδα που θα την παρακολουθούσε, να είναι γυναίκες. Επίσης, ζήτησε απο το ιατρικό προσωπικό να της υποσχεθούν ότι δεν θα μεταφέρουν στα μέσα ενημέρωσης λεπτομέρειες της γέννας. Μάλιστα, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, στην ομάδα υπήρχε και πλαστικός χειρουργός.

Λίγες ώρες πριν την άφιξή της στο μαιευτήριο, η Κολομβιανή τραγουδίστρια, έγραψε στο twitter της:"Θα ήθελα να ζητήσω από όλους σας να προσευχηθείτε για μένα, σε αυτή την πολύ σημαντική ημέρα της ζωής μου", Shakira, 35, έγραψε.

Οι γονείς της Shakira βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της, όπως και τα δύο αδέλφια της που βρίσκονται στη Βαρκελώνη από το Δεκέμβριο, όπου η τραγουδίστρια ζει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR