counter

Ξένια Καλογεροπούλου και Μηνάς Χατζησάββας για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή!

Ξένια Καλογεροπούλου και Μηνάς Χατζησάββας για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή!
Ξένια Καλογεροπούλου και Μηνάς Χατζησάββας για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή!

Ο Δήμιος του Έρωτα

Μια πολύ ενδιαφέρουσα «συνάντηση» πρόκειται να λάβει χώρα στο Θέατρο του Ιδρύματος «Μιχάλης Κακογιάννης» σήμερα στις 21.00. Για πρώτη φορά, η Ξένια Καλογεροπούλου και ο Μηνάς Χατζησάββας συναντιούνται επί σκηνής ως πρωταγωνιστές της θεατρικής μεταφοράς του σπουδαίου διηγήματος του Ιρβιν Γιάλομ «Ο Δήμιος του Έρωτα», σε σκηνοθεσία του Κώστα Γάκη.

 

Η εβδομηντάχρονη Θέλμα (Ξένια Καλογεροπούλου), χορεύτρια στο παρελθόν, διακατέχεται από μια έντονη ερωτική εμμονή για τον προηγούμενο και κατά πολύ νεότερο ψυχοθεραπευτή της, τον Μάθιου, με τον οποίο πριν 8 χρόνια είχε συνάψει μια σύντομη ερωτική σχέση.

 

Οι εικοσιεφτά μέρες που διήρκεσε η σχέση αυτή έχουν καρφωθεί στο μυαλό της και την καθιστούν ανήμπορη να συνεχίσει τη ζωή της. Ο καινούριος της ψυχοθεραπευτής, ο Ίρβιν (Μηνάς Χατζησάββας) θα προσπαθήσει κατά τη διάρκεια των συνεδριών τους να ξεριζώσει με κάθε θεραπευτικό μέσο που διαθέτει αυτή την εμμονή.

 

Info: Από τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου έως την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013. Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Δευτέρα & Τρίτη, ώρα 21.00. Εισιτήρια: 15€ (κανονικό), 12€ (μειωμένο). Ίδρυμα «Μιχάλης Κοκογιάννης», Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος, τηλ.: 210 3418550.

 

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR