counter

Η Έλενα Παπαβασιλείου αποκαλύπτει... τί έκανε αμέσως μετά το τέλος του "Dancing" και τί "τσάκισε" χωρίς ενοχές;

Η  Έλενα Παπαβασιλείου αποκαλύπτει... τί έκανε αμέσως μετά το τέλος του "Dancing" και τί "τσάκισε" χωρίς ενοχές;
Η Έλενα Παπαβασιλείου αποκαλύπτει... τί έκανε αμέσως μετά το τέλος του "Dancing" και τί "τσάκισε" χωρίς ενοχές;

Έλενα Παπαβασιλείου

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Η Έλενα Παπαβασιλείου, μετά την αποχώρησή της από το DWTS 3, δεν πήγε ραδιόφωνο. Άφησε το Βαγγέλη Περρή μόνο του στην εκπομπή Δευτεριάτικα, αφού από την κούραση, της ήταν αδύνατο να σηκωθεί από το κρεβάτι. Ωστόσο ο Βαγγέλης Περρής, δεν την άφησε σε ησυχία. Την πήρε τηλέφωνο και την έβγαλε αγουροξυπνημένη στον "αέρα" ζητώντας να μάθει ποια ήταν η πραγματική αιτία που αποχώρησε από το show.

"Από το πρωί δέχομαι μηνύματα στο διαδίκτυο που υποστηρίζουν δύο εκδοχές" ξεκίνησε να λέει ο Βαγγέλης Περρής στην τηλεφωνική τους συνομιλία. "Η πρώτη, λέει, πως η Ναταλία Γερμανού όταν σε επισκέφθηκε -σε προηγούμενο live- στο καμαρίνι, σου "έριξε" κάτι, ενώ η δεύτερη, θέλει το Γρηγόρη Αρναούτογλου που έπαιξε μπάσκετ με τον Νίκο Αναδιώτη, να σε μάτιασε στο video. Πες εσύ ποιο από τα δύο ισχύει";

Η νυσταγμένη Έλενα Παπαβασιλείου, αντέδρασε χαριτολογώντας "Με το ζόρι κάτι από αυτά τα δύο; Δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Όμως ένα θα σου πω: έφαγα κάτι βάφλες εχθές το βράδυ, μετά την αποχώρηση μου, με παγωτό και λευκή σοκολάτα και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Ωστόσο, πονάω παντού"!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR