counter

Παρουσιαστής τον "καρφώνει". Τα "φλώρικα" χαστούκια και η τούμπα!

Παρουσιαστής τον "καρφώνει". Τα "φλώρικα" χαστούκια και η τούμπα!
Παρουσιαστής τον "καρφώνει". Τα "φλώρικα" χαστούκια και η τούμπα!

Παντελής Παντελίδης

Το video clip του Παντελή Παντελίδη για το τραγούδι "Παραμυθιάζομαι" σχολίασε το πρωί της Τετάρτης, ο Βαγγέλης Περρής, μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή. Το τραγούδι που περιλαμβάνεται στην πρώτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο "Αλκοολικές οι νύχτες" και έχει γίνει μεγάλο σουξέ, ανέβηκε στο διαδίκτυο πριν απο λίγες ημέρες, με πρωταγωνίστρια το γνωστό μοντέλο Νεσχάν Μουλαζίμ.

-"Αυτά τα "φλώρικα" χαστούκια του Παντελή Παντελίδη, στο νέο του video clip, τα είδες;" ρώτησε την Έλενα Παπαβασιλείου.

-"Ναι. Και ξέρεις τι νομίζω; Πως θα τα "φτιάξει" ο τραγουδιστής με τη Νεσχάν Μουλαζίμ. Γιατί κάπως έτσι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη. Απο το χαστούκι που του έριξε η Κάτια σε εκείνη τη διαφήμιση τηλεφωνίας"  απάντησε η όμορφη Έλενα.

Και τότε ο Βαγγέλης Περρής, πήρε φόρα: "Ναι και το μόνο που απομένει είναι να δούμε τον Παντελίδη να σκίζει το μπλουζάκι του και να κάνει και μια τούμπα. Κάποιος έχει βαλθεί να τον καταστρέψει. Είναι αστείο όταν θέλουν να τον πάρουμε στα σοβαρά, κάποιοι να επιθυμούν να τον μεταμορφώσουν σε sex symbol". Γιατί εμείς τον γνωρίσαμε σαν τον τραγουδιστή της "φτωχολογιάς", το παιδί που τραγουδάει τον έρωτα".

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR