counter

Φωτογραφίζονται μαζί και μιλούν για τη σχέση τους!

Φωτογραφίζονται μαζί και μιλούν για τη σχέση τους!
Φωτογραφίζονται μαζί και μιλούν για τη σχέση τους!

Η Νάντια Μπουλέ και ο Κωνσταντίνος Λάγκος, πρωταγωνιστούν στο θρυλικό μιούζικαλ “FAME” και κάνουν αναδρομή στα μαθητικά τους χρόνια, αποκαλύπτοντας παράλληλα άγνωστες πτυχές από σχέσεις και λάθη του παρελθόντος στο περιοδικό “OK”.

Ο Κωνσταντίνος Λάγκος θυμάται μια αποβολή στο σχολείο και περιγράφει: “Κάθισα στο τιμόνι του σχολικού λεωφορείου και πάτησα φρένο. Ακούστηκε ένας περίεργος θόρυβος και ο οδηγός πίστεψε πως έβαλα μπρός”. H Νάντια Μπουλέ εξομολογείται πως "μετά την εμφάνισή μου στο Bravissimo της Ρούλας Κορομηλά, έτυχε να αλλάξω σχολείο και τον πρώτο μήνα, δεν μου μιλούσε κανείς. Πέρασα πολύ δύσκολα εκείνη τη χρονιά. Η τηλεοπτική μου εμπειρία με είχε κάνει πολύ εσωστρεφή”.

Με αφορμή το τέλος της Κάρμεν ,που υποδύεται η Demy, που πεθαίνει από υπερβολική δόση ναρκωτικών, ο Κωνσταντίνος Λάγκος αποκάλυψε ότι “Έχω δοκιμάσει ναρκωτικά από περιέργεια, όταν ήμουν πιτσιρικάς και πολύ σύντομα κατάλαβα ότι δεν τα χρειάζομαι”.

H Nάντια Μπουλέ, ταυτίζεται με την ντροπαλή πρωταγωνίστρια που υποδύεται, αφού λέει πως: “ Ντρέπομαι πολύ. Είμαι υπέρμαχος της παραδοσιακής σχολής προσέγγισης και θέλω ο άνδρας να κάνει την πρώτη κίνηση.

Περισσότερα στο ΟΚ! κυκλοφορεί

εξώφυλλο οκ!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR