counter

Δείτε το νεογέννητο μωρό του Mario Balotelli γιατί εκείνος δεν πρόκειται να το δει!

Δείτε το νεογέννητο μωρό του Mario Balotelli γιατί εκείνος δεν πρόκειται να το δει!
Δείτε το νεογέννητο μωρό του Mario Balotelli γιατί εκείνος δεν πρόκειται να το δει!

Μario Balotelli

Η γλυκιά Pia γεννήθηκε τρεις εβδομάδες πιο νωρίς από ότι είχαν ενημερώσει οι γιατροί την μαμά Raffaela Fico. Αυτή η φωτογραφία είναι η πρώτη φωτογράφηση για το πρώτο παιδί του ποδοσφαιριστή της Manchester City, Μario Balloteli. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των αγγλικών εφημερίδων, όμως, ο μπαμπάς δεν έχει δει ακόμα την κόρη του από κοντά και έχει δει μόνο φωτογραφίες της μέσω email!  Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον ερχομό της Pia, η πρώην σύντροφος του ποδοσφαιριστή και μοντέλο από την Ιταλία, Raffaela  δήλωσε ότι ο επιθετικός μέχρι στιγμής δεν υπήρξε πρότυπο πατέρα.

"Για μένα ο Mario είναι ανεύθυνος. Δεν ενδιαφέρθηκε για τίποτα. Ήταν να παντρευτούμε. Αυτό ήταν το πλάνο μας και η επιθυμία μας. Μετά από ένα σημείο, τα πάντα κατέρρευσαν και δεν ξέρω γιατί.

Η Raffaella και ο Balotelli είχαν σχέση για περίπου ένα χρόνο, αλλά χώρισαν τον Μάρτιο όταν εκείνη ταξίδεψε μέχρι το Manchester για να συζητήσει μαζί του την σωρεία δημοσιευμάτων για τις ερωτικές του σχέσεις με άλλες γυναίκες. Τον Ιούνιο επικοινώνησε μαζί του για να τον ενημερώσει ότι περίμενε το παιδί του. Αρχικά εκείνος αρνήθηκε να το αναγνωρίσει και ζήτησε DNA τεστ. Μετά από λίγο καιρό το ζευγάρι τα ξαναβρήκε, αλλά μόνο για δύο μήνες.

Μario Balotelli



Η Raffaela δήλωσε στον περιοδικό Chi που φιλοξένησε στις σελίδες του την φωτογράφηση μαμάς και κόρη: "Του έστειλα μήνυμα όταν άρχισαν οι πρώτες συσπάσεις και έμπαινα στο χειρουργείο για να γεννήσω. Τελικά με πήρε τηλέφωνο μετά από ώρες. Του είπα ' Μario γέννησα' και εκείνος μου απάντησε, 'έντάξει, δεν με απασχολεί'. Από τότε έχουμε να επικοινωνήσουμε".

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR