counter

Ο Πάρις Κασιδόκωστας γιόρτασε τα 30ά του γενέθλια σε ένα πάρτι Χολιγουντιανών προδιαγραφών. Τι έγινε στην έπαυλη της Εκάλης με Ηλία Ψινάκη και Έλλη Στάη;

Ο Πάρις Κασιδόκωστας γιόρτασε τα 30ά του γενέθλια σε ένα πάρτι Χολιγουντιανών προδιαγραφών. Τι έγινε στην έπαυλη της Εκάλης με Ηλία Ψινάκη και  Έλλη Στάη;
Ο Πάρις Κασιδόκωστας γιόρτασε τα 30ά του γενέθλια σε ένα πάρτι Χολιγουντιανών προδιαγραφών. Τι έγινε στην έπαυλη της Εκάλης με Ηλία Ψινάκη και Έλλη Στάη;

ΠΑΡΙΣ ΚΑΣΙΔΚΟΚΩΣΤΑΣ

O περιζήτητος εργένης Πάρις Κασιδόκωστας, γιόρτασε τα 30ά του γενέθλια διοργανώνοντας ένα λαμπερό πάρτι στην πολυτελή κατοικία της οικογένειας στην Εκάλη.

Ο γιός της Μαριάννας Λάτση και του Γρηγόρη Κασιδόκωστα, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της εφημερίδας "Espresso" η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη,  είχε ετοιμάσει μια "έκπληξη" για τους φίλους και συνεργάτες που βρέθηκαν κοντά του: μια guest εμφάνιση του διάσημου ράπερ τραγουδιστή «The Game” που ξάφνιασε ευχάριστα τους πάντες!

Η Εριέττα Κούρκουλου, ήταν εκείνη που κατάφερε με το δώρο της να συγκινήσει το αγαπημένο της αδελφό. Είχε ετοιμάσει ένα video flash back για τον Πάρη, όπου σύσσωμη η οικογένεια μιλούσε για εκείνον!

Τη στιγμή που ο νεαρός γόης, έσβηνε τα κεράκια της τούρτας του, όλοι χειροκροτούσαν ασταμάτητα. Ανάμεσα στους καλεσμένους αρκετοί τραγουδιστές όπως οι: Μηδενιστής, Μύρωνας Στρατής, Αγγελική Ηλιάδη, Demy και πολλοί άλλοι.

Καλεσμένη επίσης ήταν η Έλλη Στάη, η οποία διατηρεί από χρόνια φιλικές σχέσεις με τη Μαριάννα Λάτση και εκτιμά ιδιαίτερα τον Πάρι, αλλά και ο Ηλίας Ψινάκης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR