counter

Η Βάσια Τριφύλλη ξεκαθαρίζει: “Τώρα δικαιώθηκα. Νιώθω ότι πήρα το αίμα μου πίσω”

Η Βάσια Τριφύλλη ξεκαθαρίζει: “Τώρα δικαιώθηκα. Νιώθω ότι πήρα το αίμα μου πίσω”
Η Βάσια Τριφύλλη ξεκαθαρίζει: “Τώρα δικαιώθηκα. Νιώθω ότι πήρα το αίμα μου πίσω”

Βάσια Τριφύλλη

Καλεσμένη του FTHIS TV ήταν τη Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου η Βάσια Τριφύλλη και μίλησε για τους λόγους που έμεινε εκτός τηλεόρασης τόσα χρόνια, την επιστροφή της σε αυτή μέσα από το “Dancing with the stars III”, αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

“Τη συμμετοχή μου στο Dancing with the stars τη βιώνω ως αντικαταθλιπτικό. Ήμουν πολύ λυπημένη με την κατάσταση στην Ελλάδα, έψαχνα δουλειά και όταν έτυχε να διαλέξω ανάμεσα σε 3 θεατρικά έργα, είπα όχι, γιατί ήθελα να κάνω κάτι που να μου δίνει χαρά. Και έτσι ουσιαστικά αυτοπροσκλήθηκα στο Dancing. Πήρα τηλέφωνο και ζήτησα να συμμετέχω” αποκάλυψε η Βάσια Τριφύλλη, που μίλησε και για τους λόγους που τη κράτησαν εκτός τηλεόρασης τόσα χρόνια.  

“Είμαι στην απέξω, χωρίς να έχω δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα και χωρίς να έχω κάνει καμιά αποτυχία. Νομίζω ότι για αυτό έπαιξε ρόλο το ότι ασχολήθηκα με τη πολιτική” είπε η αγαπημένη ηθοποιός και τόνισε: “Τώρα που επέστρεψα στη τηλεόραση χαίρομαι που είμαι δίπλα στον Γιάννη Λάτσιο. Δικαιώθηκα. Κάποιοι πίστευαν ότι είχα τελειώσει, αλλά πήρα το αίμα μου πίσω”.

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε όμως και για τη περιπέτεια υγείας που πέρασε και αποκάλυψε ότι “φοβήθηκα, αλλά εγώ όταν φοβάμαι, γίνομαι επιθετική” και αποκάλυψε πως όλο αυτό που έζησε την άλλαξε σαν άνθρωπο. “Κατάλαβα ότι δεν είμαστε τίποτα. Το μόνο που μένει είναι ένα χαμόγελο. Θέλω να πεθάνω χαμογελαστή” κατέληξε η ηθοποιός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR