counter

Ο ταλαντούχος κύριος Joaquin Phoenix

Ο ταλαντούχος κύριος Joaquin Phoenix
Ο ταλαντούχος κύριος Joaquin Phoenix

The Master

Δεν διαφωνεί κανείς ότι έγινε γνωστός περισσότερο χάρη στον θάνατο του αδερφού του River Phoenix, παρά για τις ικανότητές του. Ωστόσο στη πορεία έδειξε ότι δικαίως είχε μια θέση στον μαγικό κόσμο του Hollywood, καθώς ουκ ολίγες φορές εντυπωσίασε με το ταλέντο του.

Και μπορεί ο Joaquin Phoenix, πριν από μερικά χρόνια να δήλωσε ότι παρατάει την ηθοποιία για το χατίρι της hip-hop (!), αλλά τελικά μετά από μια 4ετια αποφάσισε να επιστρέψει στον κινηματογράφο. Μια επιστροφή που γίνεται με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, μέσα από τη ταινία “The Master”.

Ένα φιλμ που κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, προτού καν προβληθεί στα movie festivals, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι μιλούσε για τη σαϊεντολογία. Κάτι που αρνήθηκε ο δημιουργός της Paul Thomas Anderson, ωστόσο οι φήμες είχαν καταφέρει ήδη να απογειώσουν τη ταινία.

Εκεί, όπου ένας χαρισματικός διανοούμενος δημιουργεί μια παραθρησκευτική οργάνωση και στρατολογεί μέλη. Ανάμεσά τους και ένας αλκοολικός βετεράνος του Β' παγκοσμίου πολέμου, ο Freddie Sutton, ο οποίος βρίσκει παρηγοριά στην οργάνωση και γίνεται το δεξί χέρι του ηγέτη της. Στη πορεία όμως αρχίζει να αμφιβάλλει για τα πάντα...

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Joaquin Phoenix, ο Philip Seymour Hoffman και η Amy Adams.

Δείτε και το trailer του “The Master”.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR