counter

Reunion για τα μοντέλα των '90s στο γαμήλιο party της Ρέας Τουτουνζή! Δείτε πως ήταν και πως έγιναν (Φωτογραφίες)

Reunion για τα μοντέλα των '90s στο γαμήλιο party της Ρέας Τουτουνζή! Δείτε πως ήταν και πως έγιναν (Φωτογραφίες)
Reunion για τα μοντέλα των '90s στο γαμήλιο party της Ρέας Τουτουνζή! Δείτε πως ήταν και πως έγιναν (Φωτογραφίες)

Μας συστήθηκαν πριν από περίπου 15 χρόνια και ήταν οι πιο λαμπερές εκπρόσωποι της showbiz στην εποχή τους. Έζησαν και δούλεψαν τη χρυσή εποχή του μόντελινγκ στην Ελλάδα. Σήμερα ασχολούνται με παρεμφερή  επαγγέλματα και οι πιο πολλές έχουν δημιουργήσει οικογένεια.

Η Αννίτα Ναθαναήλ μετά το μόντελινγκ, ασχολήθηκε με την τηλεόραση. Είναι παντρεμένη εδώ και 11 χρόνια με τον Κρις Χάμπερτ κι έχει δύο κόρες. Σήμερα ασχολείται με την οργάνωση εκδηλώσεων.

Η Δήμητρα Κωστάκη στέφθηκε Μις Ελλάς το 1993 και άφησε τον χώρο της μόδας στο απώγειο της δόξας της. Παντρεύτηκε τον Ηλία Τσιώλη κι έχει αποκτήσει δύο δίδυμα αγόρια που είναι σήμερα στην εφηβεία.

Η Εύη Αδάμ, Μις Ελλάς 1994, βρίσκεται σήμερα σε διάσταση από τον σύζυγό της Λάμπη Λιβιεράτο με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο πανέμορφα κοριτσάκια, την Νεφέλη και την Δανάη. Η Εύη ασχολήθηκε αρκετά με την παρουσίαση στην τηλεόραση ενώ πρόσφατα δοκίμασε τις δυνατότητές της και στο τραγούδι. Επίσης έχει γράψει ένα παιδικό παραμύθι που αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Η Κάλλι Τσιλίδου έχει εγκαταλείψει εδώ και πολλά χρόνια το μόντελινγκ και το 2010 παντρεύτηκε τον δημοσιογράφο και συγγραφέα, Στέφανο Δάνδολο. Το πρώην μοντέλο εργάζεται σε εταιρεία δημοσίων σχέσεων.

Η Νίκη Κάρτσωνα ασχολήθηκε με την τηλεόραση σχεδόν παράλληλα με την καριέρα της ως μοντέλο. Από το 2007 είναι παντρεμένη με τον μπασκετμπολίστα Νίκο Χατζή κι έχουν έναν γιο. Η Νίκη ασχολήθηκε με την οργάνωση γάμων κι εκδηλώσεων, ενώ εδώ και λίγο καιρό είναι διευθύντρια ιστοσελίδας.

Η Νόνη Δούνια στέφθηκε Β' Σταρ Ελλάς το 1196. Έκανε ένα πέρασμα από την τηλεόραση ως ηθοποιός αλλά και ως παρουσιάστρια. Είναι παντρεμένη με τον Κυριάκο Μουρατίδη από το 2004 κι έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον 6χρονο Στάθη και την 5χρονη Ζαφειρία.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR