counter

Αποκαλύπτει για τον σύζυγό της, Αιμίλιο Χειλάκη: "Μου έκανε πρόταση γάμου μέσω sms"

Αποκαλύπτει για τον σύζυγό της, Αιμίλιο Χειλάκη: "Μου έκανε πρόταση γάμου μέσω sms"
Αποκαλύπτει για τον σύζυγό της, Αιμίλιο Χειλάκη: "Μου έκανε πρόταση γάμου μέσω sms"

Αθηνά Μαξίμου – Αιμίλιος Χειλάκης

Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να κάνεις μια πρόταση γάμου και πολλοί από αυτούς είναι περίεργοι. Αλλά ο Αιμίλιος Χειλάκης φαίνεται διάλεξε τον πιο περίεργο από αυτούς, για να ζητήσει το χέρι της Αθηνάς Μαξίμου. Και η βραβευμένη ηθοποιός τον αποκάλυψε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο “People” του “Πρώτου Θέματος” και τη Φένια Γιαννουλάδη. Όπως και τη γνωριμία τους…

“Με τον Αιμίλιο γνωριστήκαμε το 2004 και είμαστε μαζί από το 2005. Συστηθήκαμε όταν έτυχε ο Αιμίλιος να έρθει να δει μια παράσταση στην οποία συμμετείχα. Η επόμενη φορά που βρεθήκαμε ήταν σε μια παράσταση στη Πάτρα όπου παίζαμε μαζί. Εκεί ήρθαμε πιο κοντά” είπε η όμορφη ηθοποιός και συνέχισε: “Είχαμε περάσει από τη φάση όπου είχε αναπτυχθεί ένα είδος φιλίας μεταξύ μας. Λέγαμε τα αισθηματικά μας, ο ένας στον άλλον. Κάποια στιγμή όμως αντιληφθήκαμε ότι αυτό που θέλαμε ήταν να είμαστε μαζί”. 

Και τότε ο γάμος δεν άργησε να σφραγίσει τη σχέση τους. Έστω κι αν έγινε με τον πιο περίεργο τρόπο. “Πρόταση γάμου μου έκανε μέσω μηνύματος στο κινητό ενώ βρισκόταν για κάποιους μήνες στη Νέα Υόρκη” αποκαλύπτει η Αθηνά Μαξίμου και συνεχίζει: “Μέσα σε αυτούς τους μήνες είχαν πέσει και τα Χριστούγεννα και είχε έρθει στην Ελλάδα για να τα περάσουμε μαζί… Λίγες μέρες αφότου έφυγε μου στέλνει το εξής μήνυμα: ‘Η κουμπάρα συμφωνεί. Μένει να συμφωνήσει και η νύφη’. Ήμασταν μαζί λίγο παραπάνω από έναν χρόνο. Τον πήρα λοιπόν τηλέφωνο και άρχισα να τον ρωτάω: ‘Αιμίλιε, μήπως δεν περνάς καλά εκεί, μήπως έχεις κατάθλιψη, μήπως να το ξανασκεφτείς, μήπως νιώθεις μόνος;’. Κανονικό σαμποτάζ στον εαυτό μου δηλαδή”.

Τελικά το σαμποτάζ δεν… πέτυχε και από τότε έχουν περάσει έξι ευτυχισμένα χρόνια για την Αθηνά Μαξίμου και τον Αιμίλιο Χειλάκη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR