counter

Δείτε το πάρτι - έκπληξη που ετοίμασε για τον ποδοσφαιριστή σύντροφό της, χθες βράδυ, το όμορφο μοντέλο Νεσχάν Μουλαζίμ! (Φωτογραφίες)

 

Από τη Δήμητρα Δάρδα

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! Ο λόγος για το μοντέλο Νεσχάν Μουλαζίμ και τον τερματοφύλακα  του Πανιωνίου Γιάννη Σιδεράκη που θεωρούνται από τα πιο όμορφα νέα ζευγάρια της showbiz! Αποφεύγοντας τις πολλές κοσμικές εξόδους, Νεσχάν και Γιάννης απολαμβάνουν να περνάνε τον ελεύθερο χρόνο τους στο διαμέρισμα του αθλητή όπου συζούν.

Το βράδυ της Πέμπτης, η αγαπημένη σύντροφος του αθλητή , είχε ετοιμάσει με άκρα μυστικότητα και σε συνεννόηση με τους καλούς τους φίλους, ένα  party έκπληξη για τον αθλητή που ξεκίνησε, όταν το ρολόι έδειξε 00.01. Εκείνη τη στιγμή όλα δια μαγείας άλλαξαν στο σπίτι!

Η Νεσχάν παρουσιάστηκε με μια σοκολατένια τούρτα και οι καλεσμένοι ξεκίνησαν του τραγουδάνε το Happy Birthday! Διότι σήμερα 16 Νοεμβρίου ο Γιάννης Σιδεράκης έχει γενέθλια και η το όμορφο μοντέλο ήθελε να ήταν η πρώτη που θα του ευχόταν!

Μέχρι και γιορτινά καπελάκια  είχε φροντίσει να αγοράσει η Νεσχάν και ο πρώτος που τα φόρεσε ήταν ο αθλητής, που πραγματικά ενθουσιάστηκε με το surprise της συντρόφου του!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR