counter

Το οικογενειακό δράμα του Κώστα Τσάκωνα: "Ο αδελφός μου πάσχει απο νοητική στέρηση, η αδελφή μου απο επιληψία και τους ζω εγώ"

Το οικογενειακό δράμα του Κώστα Τσάκωνα: "Ο αδελφός μου πάσχει απο νοητική στέρηση, η αδελφή μου απο επιληψία και τους ζω εγώ"
Το οικογενειακό δράμα του Κώστα Τσάκωνα: "Ο αδελφός μου πάσχει απο νοητική στέρηση, η αδελφή μου απο επιληψία και τους ζω εγώ"

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ

Συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» και τον Γιάννη Βίτσα έδωσε ο Κώστας Τσάκωνας και μιλά για το οικογενειακό του δράμα, τα χρέη που έχει και παραδέχεται πως έχει απατήσει την γυναίκα του κι αυτή τον συγχώρεσε.

«Έχω χρέη. Έχω έναν αδελφό με νοητική στέρηση και μία αδελφή με επιληψία. Εγώ τους προστατεύω. Όταν πέθανε ο πατέρας μου το 2004, μου άφησε δύο παιδιά να τα προστατεύω εγώ. Είναι δύσκολο. Αν δεν έχω τρελαθεί ακόμα ευθύνεται ο χαρακτήρας και η στάση ζωής μου. Κανονικά θα έπρεπε να έχω τρελαθεί. Όποτε δούλευα περιοδεία στο θέατρο, ο αδελφός μου με κοιτούσε με μάτια θλιμμένου σκύλου. Μου έλεγε: «γιατί θα φύγεις»; Τι να του έλεγα… πάω να δουλέψω να βγάλω χρήματα για να σας ζήσω; Αυτή είναι η κοινωνική πρόνοια στην Ελλάδα. Δίνω τα πάντα για να μπορούν τα αδέλφια μου να ζουν άνετα, να μην τους λείπει τίποτα. Είναι η ψυχή μου, το αίμα μου. Όσο ζω και υπάρχω θα φροντίζω για τα αδέλφια μου. Παρ’ όλη τη ζημιά που έπαθα το 2004, προσπαθούσα να κάνω τα πάντα, οποιαδήποτε δουλειά για να μπορέσω να ανταπεξέλθω στα προβλήματα».

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει πως είναι σήμερα 70 ετών και την τελευταία 5ετία έχει αναγκαστεί να κάνει διάφορες δουλειές εκτός της κανονικής του για να καλύπτει τις υποχρεώσεις του. «Έχω κάνει τον υδραυλικό, τον ηλεκτρολόγο, τον σοβατζή, τον τεντά, τον ξυλουργό, τον σιδερά και τον αλουμινά. Από τον τηλεοπτικό τοπίο είμαι εξαφανισμένος. Δεν με αποδέχεται κανείς επ’ ουδενί. Είναι ένα περίεργο κύκλωμα, που πρέπει να είσαι συνδεδεμένος για να παίξεις. Ενίοτε με έχουν πάρει για έναν guest ρόλο».

Τέλος, μιλά για τον γάμο του που κρατά 43 χρόνια και απο τον οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο αλλά και τις φορές που απάτησε την γυναίκα του. «Δεν πέρασα καμία κρίση στο γάμο μου, έχω μία γυναίκα διαμάντι. Έκανα μερικές λαμογιές στην ζωή μου, αλλά ήταν αξιοπρεπής κυρία και τις ανέχθηκε. Απάτησα την γυναίκα μου κι εκείνη στάθηκε δίπλα μου και με ανέχθηκε. Έκανε πως δεν τα άκουσε, πως δεν τα είδε και με συγχώρεσε. Την αγαπώ πολύ. Μου συμπαραστάθηκε σε όλες τις στεναχώριες μου».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR