counter

Αποκαλύπτει: "Ο Γιώργος Νταλάρας μου έχει δώσει συμβουλές για τα προσωπικά μου"

Αποκαλύπτει: "Ο Γιώργος Νταλάρας μου έχει δώσει συμβουλές για τα προσωπικά μου"
Αποκαλύπτει: "Ο Γιώργος Νταλάρας μου έχει δώσει συμβουλές για τα προσωπικά μου"

Γιώργος Σαμπάνης

Ο 29χρονος τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ!» και τον Γιάννη Πουλόπουλο για την νέα σύντροφό, την επιθυμία του να κάνει οικογένεια, αλλά και τη φιλία του με τον Γιώργο Νταλάρα

Ο έρωτας στη ζωή του Γιώργου και οι σχέσεις

"Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι έφτασα 29χρονών για να αντιληφθώ ότι στη ζωή μου έχω αγαπήσει μόνο μία φορά. Και, ναι, αυτή τη φορά είναι διατεθειμένος να πάω και στον γκρεμό!" λέει ο τραγουδιστής και συμπληρώνει "Δεν με πειράζει αν παρεξηγηθούν κάποιες γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή μου. Ξέρεις, μέχρι τώρα νόμιζα ότι αγαπάω, αλλά τελικά κατάλαβα ότι μπορώ να αγαπήσω και παραπάνω […] Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι όταν αγαπάς πραγματικά μια γυναίκα, μπορεί να πέσεις και στο γκρεμό για χάρη της."

Ο χωρισμός στη ζωή του Γιώργου και η απιστία

"Έχω χωρίσει δυο φορές στη ζωή μου και πραγματικά πόνεσα πολύ. Και αυτό που με πονούσε περισσότερο είναι ότι έβλεπα πως η κατάσταση είναι αδιέξοδη. Ήταν σαν αναγκαίο κακό. Όσο για την αντίδραση, μου έχει συμβεί να κάνω εντατικά γυμναστική και διατροφή για να ξαναβρω τον εαυτό μου, μέχρι και να πιω ό, τι υπάρχει", αναφέρει.

Όσο για την απιστία, παραδέχεται: "Ναι, φυσικά και έχω απατήσει σύντροφό μου. Και είναι απλό… Δεν έχεις ακούσει περιπτώσεις που είσαι σε μια σχέση όπου ξέρεις ότι έχεις φτάσεις στο τέλος της, αλλά επειδή είσαι αδύναμος να την τερματίσεις τελικά απιστείς; Όταν απάτησα, το έκανα επειδή δεν έβρισκα τη δύναμη να τελειώσω τη σχέση."

Γιώργος Σαμπάνης

Η Πατρίτσια, η Χριστίνα και η πρόταση γάμου

Ο τραγουδιστής λέει ότι είχε γνωρίσει τη Χριστίνα Παπακαστριτσίου – τη νέα του σύντροφο- όταν ήταν ακόμα με την Πατρίσια Μίλικ- Περιστέρη, αλλά δεν είχε σχέση μαζί της τότε. Και περιγράφει γιατί στη Ναταλία Γερμανού είχε παραδεχτεί ότι είναι τώρα σε μια σχέση που υπήρχε στο παρελθόν: "Με τη Ναταλία είχαμε συναντηθεί στη Σαντορίνη όταν είχε τελειώσει η προηγούμενη σχέση μου και της έδειξα στο κινητό μου τη φωτογραφία μιας κοπέλας που μου άρεσε. Αυτή ήταν η Χριστίνα. Δεν είχαμε όμως σχέση τότε. Την ήξερα απλά επειδή είχαμε συνεργαστεί. Από τη στιγμή όμως που κάναμε το βινετοκλιπ ( σημ.: "Σαν το φύλο στον αέρα"), δεν ξανασυναντηθήκαμε. Μήνες μετά την είδα μπροστά μου σε ένα κλαμπ και έπαθα σοκ."

Και προσθέτει για τη σχέση του με την Αντωνία Καλλιμούκου, που επίσης γνώρισε σε βιντεοκλιπ: "Σ’ αυτό πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες των βιντεοκλιπ μου που διαλέγουν ωραίες παρτενέρ."

Ο τραγουδιστής δεν αποκάλυψε όμως αν με την αφιέρωση στο CD του "στην ανάσα μου" αναφερόταν στη Χριστίνα.

Έχει κάνει ποτέ πρόταση γάμου; "Όχι. Είμαι όμως από τους άντρες που όταν βρω μια γυναίκα που με ενδιαφέρει και τη βλέπω σοβαρά, σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να την παντρευτώ. Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια". Η τελευταία φορά που σκέφτηκε να παντρευτεί ήταν όπως λέει "πριν από έναν μήνα. Δεν ξέω πως λειτουργούν άλλοι άντρες, αλλά εγώ όταν είμαι καλά με μια γυναίκα, είμαι εκεί και ονειρεύομαι τη ζωή μου μαζί της".

Ο Γιώργος Σαμπάνης αρνήθηκε να αναφερθεί στη σχέση του με την Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη. "Είναι μια σχέση που τελείωσε. Από την ώρα που είμαι με έναν άλλο άνθρωπο τον οποίο εκτιμώ, σέβομαι και νιώθω πράγματα γι’ αυτόν θα ήταν τουλάχιστον αγενές να αναφερθώ σ’ αυτόν."  

Η σχέση του με τον Γιώργο Νταλάρα

Ο Γιώργος Σαμπάνης μίλησε και για τη σχέση φιλίας που τον συνδέει με τον Γιώργο Νταλάρα: "Είχα φτιάξει έναν μύθο στο κεφάλι μου για τον Γιώργο Νταλάρα και χαίρομαι πολύ που όταν τον γνώρισα από κοντά δεν τον κατέρριψα. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και καλλιτέχνης… Διατηρούμε ακόμα επαφές. Είναι από τους ανθρώπους που έχουμε παραμείνει φίλοι, έχουμε κάνει διακοπές μαζί. Τον αγαπώ πάρα πολύ." Και συνεχίζει: "Συζητάμε μαζί τα πάντα. Εκτός από μουσική, που είναι ο μεγάλος μας έρωτας, συζητάμε και για την πολιτική κατάσταση της Ελλάδας. Ο Γιώργος μου έχει δώσει συμβουλές για τα προσωπικά μου και αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι ο εφηβικός του ενθουσιασμός. Στα προσωπικά μου με συμβούλεψε να είμαι ο εαυτός μου."

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό «ΟΚ!» που κυκλοφορεί.

Εξώφυλλο ΟΚ 367

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR