counter

Συγκίνηση και λάμψη στον "Πιο δύσκολο δρόμο" της Ζήνας Κουτσελίνη. Οι Έλληνες stars αγκαλιά για μια βραδιά! (Δείτε φωτογραφίες)

Συγκίνηση και λάμψη στον "Πιο δύσκολο δρόμο" της Ζήνας Κουτσελίνη. Οι Έλληνες stars αγκαλιά για μια βραδιά! (Δείτε φωτογραφίες)
Συγκίνηση και λάμψη στον "Πιο δύσκολο δρόμο" της Ζήνας Κουτσελίνη. Οι Έλληνες stars αγκαλιά για μια βραδιά! (Δείτε φωτογραφίες)

Απο τη Μαίρη Παλιαλέξη

Χθες βράδυ έγινε η επίσημη παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της δημοσιογράφου, στελέχους σε επιτελικές θέσεις στη διεύθυνση προγράμματος μεγάλων καναλιών και συγγραφέα πια, Ζήνας Κουτσελίνη, «Ο πιο δύσκολος δρόμος» απο τις "Εκδόσεις Λιβάνη".

Τον "Πιο δύσκολο δρόμο" προλόγισαν η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Τσόλκα που ήταν και επιμελήτρια του βιβλίου, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη που υπήρξε στέλεχος καναλιών με μεγάλη θητεία στο χώρο της τηλεόρασης και η Mάρεα Λαουτάρη - Δεληγιάννη.

Μια λαμπερή και συγκινητική βραδιά με όλα τα πρόσωπα της τηλεόρασης παρόντες, πλήθος ανθρώπων που τόσα χρόνια δούλεψαν με τη δημοσιογράφο μπρος και πίσω απο τις κάμερες και celebrities με τους οποίους η συγγραφέας ανέπτυξε προσωπικές σχέσεις φιλίας μέσα απο τη διαδρομή της στο χώρο της τηλεόρασης.

Ένα reunion ανθρώπων που είχαν να βρεθούν καιρό και συναντήθηκαν για έναν σκοπό, για την παρουσίαση ενός βιβλίου που μιλάει για τη λάμψη, τη δόξα, τα χρήματα, τη φιλοδοξία, τη ματαιοδοξία, τα καλά και τα άσχημα που συνοδεύουν τη ζωή των ανθρώπων που δουλεύουν στην τηλεόραση. Που εκτίθενται, κρίνουν και κρίνονται. Για σκληρές πραγματικότητες αλλά και για έντονα στοιχεία μυθοπλασίας που εξελίσσουν την ιστορία και πλάθουν τους χαρακτήρες, ενώ στο τέλος τους λυτρώνουν... ότι κι αν σημαίνει αυτό. Η βραδιά για τους ανθρώπους που διάβασαν το βιβλίο και έχουν περάσει ή εργάζονται στον "θαυμαστό" κόσμο της τηλεόρασης τα είχε όλα. Αινιγματικά χαμόγελα και ερωτηματικά για τις πρωταγωνίστριες του βιβλίου "μήπως μιλάει για κάποια απο αυτές που βρίσκονται εδώ ή μήπως όχι", "ναι αλλά αυτό το συμβάν και αυτή η πορεία ζωής μου θυμίζει εκείνη ή την άλλη", "ναι αλλά υπάρχει και ο μύθος που ανατρέπει αυτά που μπορεί επιφανειακά να νομίζεις με μια πρώτη ανάγνωση". Την αλήθεια γνωρίζει η ίδια η συγγραφέας και οι καλά μυημένοι.

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν, όταν κατά την παρουσίαση η Ζήνα Κουτσελίνη ζήτησε συγνώμη απο τους παρευρισκομένους, για τα μικρά η μεγάλα λάθη που έκανε και για το ότι μπορεί κάποιους να τους αδίκησε στη διαδρομή της, αλλά και από τον αλκοολικό πατέρα της γιατί όπως είπε..."ήμουν μικρή και δεν ήξερα".

Ο πιο δύσκολος δρόμος

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR