counter

“Δεν μου ζήτησε συγνώμη ο πατέρας μου που με έβαλε σε ίδρυμα. Άλλωστε και εγώ δεν ζητάω συγνώμη απο τους άλλους”

“Δεν μου ζήτησε συγνώμη ο πατέρας  μου που με έβαλε σε ίδρυμα. Άλλωστε και εγώ δεν ζητάω  συγνώμη απο τους άλλους”
“Δεν μου ζήτησε συγνώμη ο πατέρας μου που με έβαλε σε ίδρυμα. Άλλωστε και εγώ δεν ζητάω συγνώμη απο τους άλλους”

Θανάσης Βισκαδουράκης

Καλεσμένος της εκπομπής FTHIS TV ήταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος με ειλικρίνεια, αλλά και με αρκετές δόσεις χιούμορ, άνοιξε τη καρδιά του. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε, για τη σχέση με τον πατέρα, ενώ εξήγησε την άποψή του για τη… συγγνώμη. 

“Τη μητέρα μου δεν τη γνώρισα ποτέ, αλλά με τον πατέρα μου έχουμε καλές σχέσεις. Καταλαβαίνω ότι τότε ήταν δύσκολα χρόνια και πήρε μια απόφαση. Όμως τώρα δεν θα τον ρωτούσα ποτέ γιατί το έκανε” είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης και συμπλήρωσε: “Όχι, δεν μου έχει ζητήσει συγγνώμη και δεν πιστεύω ότι χρειάζεται ποτέ κανένας να σου ζητάει συγγνώμη. Άλλωστε και εγώ δεν ζητάω από τους άλλους”. 

Όσο για τα δύσκολα χρόνια που πέρασε, ξεκαθάρισε ότι “είχα την ατυχία να μην πω ‘μαμά’ και ‘μπαμπά’, αλλά μέχρι εκεί. Δεν ξέρω πως ήταν η οικογενειακή στοργή, αλλά πιστεύω ότι είχα συνοδοιπόρο τον Θεό. Τώρα το κοιτάω με περισσότερη αγάπη το παρελθόν μου”.

Ωστόσο ο Θανάσης Βισκαδουράκης δεν χάνει ποτέ την αισιοδοξία του και τονίζει: “Θεωρώ ότι άλλοι άνθρωποι έχουν περάσει δυσκολότερα από μένα. Απλά επειδή είμαι επώνυμος για αυτό είπα μερικά πράγματα, για να καταλάβει ο κόσμος ότι όλοι περνάνε δύσκολα. Αυτό που θέλω να πω είναι πως αν έχουμε ελπίδα και παλεύουμε μπορούμε να ξεπεράσουμε από τα δύσκολα χρόνια που περνάμε”.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR