counter

Ονειρεύεται τη Ζέτα "μαμά" του παιδιού του και δηλώνει: "Δεν ξέρω αν θα γίνει γάμος τον επόμενο χρόνο, άλλα ο γάμος είναι κάτι που θέλουμε"

Ονειρεύεται τη Ζέτα "μαμά" του παιδιού του και δηλώνει: "Δεν ξέρω αν θα γίνει γάμος τον επόμενο χρόνο, άλλα ο γάμος είναι κάτι που θέλουμε"
Ονειρεύεται τη Ζέτα "μαμά" του παιδιού του και δηλώνει: "Δεν ξέρω αν θα γίνει γάμος τον επόμενο χρόνο, άλλα ο γάμος είναι κάτι που θέλουμε"

Ζέτα - Μιχάλης

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εφημερίδα «Real News» και τη Χριστίνα Ζάχου για την οικογένεια που θέλει να κάνει άμεσα με τη Ζέτα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα […] Εκτίμηση για το αν θα είναι την επόμενη χρονιά δεν μπορώ να κάνω. Αυτό το βήμα είναι κάτι που το θέλω και το θέλουμε. Για μένα η Ζέτα είναι στόχος, πεποίθηση, να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα και όλα τα υπόλοιπα είναι τυπικές λεπτομέρειες. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, την κατάλληλη στιγμή θα γίνει και αυτό» . Όσο για το αν θα είναι κλειστός ή ανοιχτός γάμος, απάντησε: «Σίγουρα θα το μάθετε. Δεν υπάρχει κάτι που να μην το ξέρετε.» 

Στην ερώτηση για το αν και πώς έχει φανταστεί το γάμο του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απαντά: «Όχι. Αυτά είναι λίγο κοριτσίστικα πράγματα και δεν μπορώ να μπω σ’ αυτή τη λογική. Συγχωρέστε με! Αυτό το αφήνω στη Ζέτα. Όμως το κατανοώ. Έχω και μια αδελφή»

«Θα ήθελα να ζήσω το «για πάντα»»

 Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο ερώτημα αν έχει βρει στη Ζέτα τον άνθρωπο της ζωής του σχολιάζει: «Είναι βαριά λέξη όταν την ακούς, αλλά νομίζω ότι απάντησα, μιας και θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα» και συμπληρώνει «Θα ήθελα πολύ να ζήσω το «για πάντα».

Πώς θα είναι ως πατέρας; «Τα τελευταία χρόνια το έχω φανταστεί Είμαι σε μια ηλικία που το να έχω οικογένεια και παιδιά είναι κάτι που έχω ζωντανά μπροστά μου. Είναι μια εικόνα που μου φαίνεται πολύ οικεία», λέει ο τραγουδιστής. Πώς φαντάζεται τη Ζέτα  ως μαμά; «Τη βλέπω εξαιρετική μαμά. Το έχει. Βλέπω πώς φέρεται ως άνθρωπος, ως γυναίκα στην καθημερινότητά της, πώς συναναστρέφεται με τα αδέλφια της, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Βεβαίως και θέλω ένα παιδί μαζί της. Ο κάθε άντρας έχει υποσυνείδητα στο μυαλό του το παιδί», προσθέτει.

Τα γενέθλια και η ζήλεια

Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει, επίσης, πώς πέρασε τα γενέθλιά του, αλλά και το αν ζηλεύει τη Ζέτα.

«Στα γενέθλιά μου, παρακολούθησα την πρόβα της Ζέτας στην παράσταση «Τα Βαφτίσια», όπου παίζει. Πρώτη φορά είδα όλη την πρόβα και μου άρεσε. Και η Ζέτα ήταν πολύ καλή και όλος ο θίασος.»

Όσο για τη ζήλεια; «Η Ζέτα δεν μου έχει δώσει κανέναν δικαίωμα. Έχουμε τέτοια σχέση που αυτό έχει ξεφύγει από τη δική μας σφαίρα. Είναι μια λεπτομέρεια που δεν απασχολεί τη σχέση μας, είναι εκτός συζήτησης»

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR