counter

Kοιμάται μόνο με το στέμμα της

Kοιμάται μόνο με το στέμμα της
Kοιμάται μόνο με το στέμμα της

Rihanna Halloween

Από  την Πέπη Τυλιγάδη

Ετοίμασε μια Halloween βραδιά στο club "Greystones Manor" του Los Angeles για τους διάσημους φίλους της και με την αποκαλυπτική μεταμφίεση της ήταν η ωραιότερη της βραδιάς.

Τις φωτογραφίες από το πάρτι τις είδαμε αφού οι φωτογράφοι καραδοκούσαν έξω από το διάσημο club. Τις φωτογραφίες, όμως, από το επόμενο πρωινό φρόντισε να μας τις δείξει η ίδια η Rihanna μέσω instagram.

Μάλιστα η πρωινή εμφάνισή της ήταν ακόμα πιο αποκαλυπτική. Δηλαδή ολόγυμνη φορώντας μόνο ένα στέμμα και πράσινο τούλι. Η 24χρονη φαινόνταν σαν να είχε μόλις ξυπνήσει, καθόταν στο κρεβάτι γυμνή και έκρυβε το στήθος της με τα χέρια της.  

Η φωτογραφία συνόδευτηκε από το περιττό: "Το επόμενο πρωί".  Φυσικά τα σχόλια των θαυμαστών της κάτω από τη γυμνή φωτογραφία επικεντρώθηκαν στο εξής βασανιστικό ερώτημα: "Την φωτογραφία την έβγαλε ο Chris Brown;"

Η star δεν αποκάλυψε τι ακριβώς είχε ντυθεί το προηγούμενο βράδυ, αλλά η λατρεία της τραγουδίστριας για την μαριχουάνα και το μπουκέτο που θύμιζε τα φύλλα του γνωστού φυτού, μάλλον την στέφουν την "βασίλισσα της κάνναβης".
Rihanna Halloween

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους της, ήταν και ο πρώην σύντροφος, νυν κολλητός και μάλλον κρυφός εραστής της, Chris Brown. Όπως πάντα η εμφάνιση του προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων, αφού ο Chris και η παρέα του είχαν ντυθεί οπλοφόροι Άραβες.
Rihanna Halloween

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR