counter

Πώς καλωσόρισαν στον Alpha την Αγγελική Νικολούλη. Με ποιες υποθέσεις θα ασχοληθεί αύριο; Το μήνυμά της στο κοινό (video)

Πώς καλωσόρισαν στον Alpha την Αγγελική Νικολούλη. Με ποιες υποθέσεις θα ασχοληθεί αύριο; Το μήνυμά της στο κοινό (video)
Πώς καλωσόρισαν στον Alpha την Αγγελική Νικολούλη. Με ποιες υποθέσεις θα ασχοληθεί αύριο; Το μήνυμά της στο κοινό (video)

Αγγελική Νικολούλη

"Σ' αυτή την οικογένεια έχεις ξαναέρθει και ήσουν από τα πολύ σημαντικά στελέχη" είπε ο Αντώνης Σρόιτερ καλωσορίζοντας την Αγγελική Νικολούλη στον Alpha. H δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κάνει αύριο στις 23:00, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, πρεμιέρα με την επιτυχημένη της εκπομπή "Φως στο τούνελ.  

Στην πρώτη της εκπομπή για τη φετινή σεζόν η Αγγελική Νικολούλη θα επιχειρήσει να εξιχνιάσει μια ιδιαίτερη υπόθεση... Όπως αναφέρει η ίδια στο site της για την αυριανή υπόθεση:

"Οι εκτιμήσεις περί πτώχευσης της χώρας, που κάποιοι εντέχνως διέρρεαν, τους αναστάτωσαν. Ο φόβος τους οδήγησε στις τράπεζες για να σηκώσουν τις καταθέσεις που είχαν, χωρίς να υπολογίσουν τους κινδύνους. Οι επιτήδειοι που καραδοκούσαν, δεν άργησαν να τους προσεγγίσουν με ένα σχέδιο διάσωσης για την περιουσία τους. Το παρατραπεζικό κύκλωμα ανέλαβε αμέσως δράση και ο εύκολος στόχος δεν άργησε να παγιδευτεί στα δίχτυα του. Το τηλεφώνημα–γρίφος, το μοιραίο ραντεβού, οι αναπάντητες κλήσεις, η απρόβλεπτη εξέλιξη… Τι θα φέρει στο φως η έρευνα της εκπομπής;"

Δείτε το video.

Το μήνυμά της στους τηλεθεατές

Η Αγγελική Νικολούλη ανάρτησε στο site της και ένα μήνυμα προς όλους όσοι τόσα χρόνια την ακολουθούν στις εκπομπές της και γράφει τα εξής:

"Είναι η ελάχιστη ένδειξη σεβασμού που μπορώ να εκφράσω σε σας τους τηλεθεατές και λάτρεις του διαδικτύου. Σε όλους εσάς που κρατάτε αναμμένο όλα αυτά τα χρόνια,το φως της ελπίδας και της ανθρωπιάς. Το "ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ".

Αυτό που έζησα τον τελευταίο ενάμισι χρόνο της ταλαιπωρίας και των έντονων προβλημάτων, που μας απομάκρυναν από την τηλεοπτική παρέα μας, δεν περιγράφεται με λόγια. Μας δείχνατε την υποστήριξη και τη συντροφικότητα με κάθε τρόπο. Μας δίνατε δύναμη να συνεχίσουμε. Το site μας και το facebook, ήταν η γέφυρα της επικοινωνίας. Το κλειδί για να ανοίξουμε τις πόρτες της αναζήτησης συνανθρώπων μας που εξαφάνιζαν τα δεκάδες προβλήματα που οι ισχυροί-ανίσχυροι αυτού του τόπου, δημιούργησαν.

΄Οπου και αν βρέθηκα για την παρουσίαση του βιβλίου μου, οι εκδηλώσεις αγάπης μου προκαλούσαν συγκίνηση.

Ακούω φίλους και συναδέλφους να λένε ότι η περιπέτεια του Alter μας βγήκε τελικά  σε καλό. Δε σκέφτομαι το ίδιο. Αυτή η πρόσκρουση και ανατροπή, άφησε πίσω της εκατοντάδες θύματα. Οικογένειες που υποφέρουν. Εμείς έχουμε την τύχη και την υποστήριξη της οικογένειας του Alpha που μας εμπιστεύτηκε και συνεχίζουμε. 'Αλλοι διακεκριμένοι συνάδελφοι και είναι πολλοί, δεν έχουν δουλειά και ζουν με το βοήθημα της Ένωσης μας.

Για τον κόσμο που έχει ανάγκη τη βοήθεια περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά και για όλους εσάς τους λάτρεις τους "Τούνελ"΄, ανάβουμε το φως στα σκοτάδια της κοινωνίας, αποφασιστικά και δυνατά!

Σας ευχαριστώ

Αγγελική

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR