counter

Αποκαλύπτει πως καταφέρνει να μην είναι ζηλιάρα και ανταγωνιστική (Video)

Αποκαλύπτει πως καταφέρνει να μην είναι ζηλιάρα και ανταγωνιστική (Video)
Αποκαλύπτει πως καταφέρνει να μην είναι ζηλιάρα και ανταγωνιστική (Video)

Μιμή Ντενίση

Καλεσμένη του FTHIS TV ήταν τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου η Μιμή Ντενίση, η οποία μίλησε για τη σχέση με τη κόρη της Μαριτίνα, τη κρίση, αλλά και τον ρόλο που παίζει ο έρωτας στη ζωή της.

Μου λείπει ένας έρωτας
Για τον έρωτα μίλησε η Μιμή Ντενίση και παραδέχθηκε ότι “φυσικά και μου λείπει αυτή τη περίοδο. Αλλά ο έρωτας δεν είναι παράσταση για να το προγραμματίσεις”. Μάλιστα η γνωστή ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι “πάντα έψαχνα την αγάπη. Ούτε ένα γνωστό επώνυμο, ούτε τα λεφτά. Εμένα με ενδιαφέρει ένας σύντροφος που θα αγαπάει εμένα και τη Μαριτίνα”.
Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι “νιώθω πλήρης και σε αυτό το κομμάτι, όπως και σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Για αυτό δεν είμαι καθόλου ζηλιάρα και ανταγωνιστική”. 

Μιλάει για τη σχέση της με την κόρη της, τη Μαριτίνα
Ξεχωριστή θέση στη ζωή της Μιμή Ντενίση έχει η κόρη της Μαριτίνα, για την οποία η γνωστή ηθοποιός δεν σταματάει να μιλάει. “Είναι ένα πολύ ώριμο παιδί και είμαι πολύ περήφανη για αυτήν. Είναι μυαλωμένη για την ηλικία της” τονίζει για τη 12χρονη κόρη της και συμπληρώνει: “Παλιότερα αντιδρούσε όταν έφευγα από το σπίτι. Tώρα όμως έρχεται και μου λέει “μαμά πόσο κουράζεσαι για μένα’”.

“Η Μαριτίνα για παιδί είναι πολύ προστατευτική. Αν κάποιος πει κάτι εναντίον μου, γίνεται έξαλλη” αποκαλύπτει η Μιμή Ντενίση και θυμάται: “Δεν ζήλευε ποτέ που ήμουν γνωστή και ερχόταν ο κόσμος να με χαιρετήσει. Μόνο μερικές φορές που πάω στο σχολείο της και έρχονται τα παιδιά να μου μιλήσουν μου λέει “Γιατί ασχολούνται τόσο με σένα; Είσαι απλά η μαμά μου’”.

Η Μιμή Ντενίση έχει αδυναμία στη 12χρονη Μαριτίνα και δεν το κρύβει. “Αισθάνομαι πολύ χαζή μερικές φορές, γιατί πάω στο σχολείο της Μαριτίνας σε κάποια γιορτή που τραγουδάει ή χορεύει και μου έρχονται δάκρυα στα μάτια” αποκαλύπτει και συμπληρώνει: “Για αυτό φοράω πάντα τα γυαλιά μου για να μην λένε "τι γελοία που είναι αυτή η Ντενίση, κλαίει με το που βλέπει τη κόρη της’”.

Η Μιμή Ντενίση μιλάει για την οικονομική κρίση
Για την οικονομική κρίση μίλησε η Μιμή Ντενίση. “Δεν έχει αλλάξει πολλά πράγματα η κρίση στη ζωή μου, γιατί πάντα πίστευα στις αξίες και τη δημιουργία, και όχι στα υλικά πράγματα” είπε η γνωστή ηθοποιός και τόνισε: “Αυτή η κρίση είναι άδικη κυρίως για τους συνταξιούχους, για τους ανθρώπους που έχουν πληρώσει και τα έχουν κάνει όλα στη ζωή τους και πλέον κανείς δεν μπορεί να τους βοηθήσει στην ηλικία”.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR