counter

Η Πρώτη Κυρία εισβάλει στο σπίτι κοιμισμένου ψηφοφόρου

Η Πρώτη Κυρία εισβάλει στο σπίτι κοιμισμένου ψηφοφόρου
Η Πρώτη Κυρία εισβάλει στο σπίτι κοιμισμένου ψηφοφόρου

Michelle Obama

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Η ψήφος στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές δεν είναι υποχρεωτική και τα στρατόπεδα ρεπουμπλικανών και δημοκρατικών έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια να πείσουν όλο και περισσότερους ψηφοφόρους να εμφανιστούν στις κάλπες στις 6 Νοεμβρίου.

Εκτός από τους stars που έχουν στρατολογήσει τα δύο επιτελεία για να υπενθυμίσουν στους πολίτες πόσο σημαντικό είναι να ξυπνήσουν νωρίς και να πάνε στα εκλογικά κέντρα, στη μάχη έπεσε και η σύζυγος του Obama, Μichelle.

H Πρώτη Κυρία ήταν καλεσμένη στο δημοφιλές show του Jimmy Fallon και όταν εκείνος την ρώτησε "τί θα γίνει αν δεν ξυπνήσω νωρίς για να πάω να ψηφίσω;" τότε προβλήθηκε ένα μαγνητοσκοπημένο video.

Η Michelle τρυπώνει στην κρεβατοκάμαρα του παρουσιαστή και με μια ντουντούκα στο χέρι του φωνάζει: "Ξύπνα, πήγαινε να ξυπνήσεις και φάε πολλά καρότα". Η τελευταία παρότρυνση δεν έχει σχέση με την προεκλογική εκστρατεία, αλλά επισημαίνει την προσπάθεια της Πρώτης  Κυρίας για τη σωστή διατροφή των Αμερικανών.

Δείτε το video με την άνετη Michelle και θα καταλάβετε γιατί η δημοτικότητά της έχει φτάσει στα ύψη και έχει αφήσει πίσω της τη σύζυγο του υποψηφίου των ρεπουμπλικάνων.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR