counter

Τέλος η Ευαγγελία Αραβανή από το "Μες την καλή χαρά"! Για ποιους λόγους αποτελεί παρελθόν για την εκπομπή... Όλο το ρεπορτάζ

Τέλος η Ευαγγελία Αραβανή από το "Μες την καλή χαρά"! Για ποιους λόγους αποτελεί παρελθόν για την εκπομπή... Όλο το ρεπορτάζ
Τέλος η Ευαγγελία Αραβανή από το "Μες την καλή χαρά"! Για ποιους λόγους αποτελεί παρελθόν για την εκπομπή... Όλο το ρεπορτάζ

Ευαγγελία Αραβανή
Από τη Χρίσλα Γεωργακοπούλου

Παρελθόν αποτελεί η Ευαγγελία Αραβανή για την εκπομπή "Μες την καλή χαρά". Το λαμπερό μοντέλο, που πέρασε από οντισιόν και κρίθηκε κατάλληλη για να καθίσει στον καναπέ της πρωϊνής εκπομπής του APLHA, από αύριο το πρωί δεν θα το ξαναδείτε!

 

Μες την καλή χαρά

Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση

Την πρεμιέρα της εκπομπής, που έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου, ακολούθησαν μέχρι και το περασμένο Σαββατοκύριακο ένα ικανός αριθμός εκπομπών, ώστε να καταλάβουν οι ιθύνοντες ότι η παρέα πρέπει να γίνει ξανά πενταμελής,αφού η ενεργή παρουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ουσιαστικά αύξησε τον αριθμό των ατόμων που εδραιώθηκαν στον καναπέ.

Η συζήτηση που έγινε ανάμεσα στους υπεύθυνους του καναλιού ειχε ως κεντρικό θέμα ότι ένα από τα πράγματα που χαρακτηρίζουν το "Μες την καλή χαρά" είναι ότι υπάρχει χώρος και χρόνος για τους συντελεστές να λένε την άποψή τους και να συζητούν με χαλαρό τρόπο όσα λένε οι φίλοι μεταξύ τους. Και είδαν ότι δεν υπήρχε.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του FTHIS.GR αυτό ήταν που τους οδήγησε στην απόφαση να επιστρέψουν στο αρχικό format που θέλει να κάθονται στον καναπέ πέντε και όχι έξι άτομα και να υπάρχει "αέρας" για όλους τους συντελεστές.

Το μέλλον της Ευαγγελίας Αραβανή

Μπορεί η Ευαγγελία να αποχώρησε από το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν τελειώνει έτσι απλά η σχέση της με τον ALPHA. Σύμφωνα με ασφαλή πηγή που μίλησε αποκλειστικά στο FTHIS.GR: "Η Ευαγγελία θα ενταχθεί σε ένα καινούριο project που σχεδιάζεται από τον σταθμό και θα βγει στον αέρα από τον καινούριο χρόνο, στο δεύτερο μισό της σεζόν. Θεωρούν ότι είναι μια πολύ καλή παρουσία, που πρέπει να αξιοποιηθεί".

Ο ρόλος της Ναταλίας Γερμανού

Ακόμα κι αν κάποιοι σπεύσουν να πουν ότι η Ναταλία Γερμανού μπορεί να συμμετείχε σε αυτή την απόφαση ας...φρενάρουν! Η παρουσιάστρια της εκπομπής δεν έλαβε μέρος στην απόφαση, αλλά σεβάστηκε τα λεγόμενα και την άποψη των ιθυνόντων και ακολουθεί αυτό που ο ALPHA πιστεύει ότι είναι το καλύτερο για την εκπομπή και την Ευαγγελία Αραβανή.

Η εκπομπή του Σαββάτου 27 Οκτωβρίου

Όπως αναμένεται μετά το πρώτο "Καλημέρα" και με τη θέση της Ευαγγελίας Αραβανή κενή, η Ναταλία Γερμανού θα είναι εκείνη που θα αναλάβει τον ρόλο να ενημερώσει τους τηλεθεατές για την αποχώρηση της.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR