counter

Η μάχη με τον καρκίνο, οι 5 ζωές και το… κόκκινο νυφικό!

Η μάχη με τον καρκίνο, οι 5 ζωές και το… κόκκινο νυφικό!
Η μάχη με τον καρκίνο, οι 5 ζωές και το… κόκκινο νυφικό!

Νανά Παλαιτσάκη

Καλεσμένη του FTHIS TV ήταν η Νανά Παλαιτσάκη. Mίλησε με ειλικρίνεια και δύναμη, αναφερόμενη στη μάχη της με τον καρκίνο, τους έρωτες της και τα μαθήματα ζωής.

Πρέπει να ζεις σαν να είναι η πιο ωραία μέρα
Για τα μαθήματα ζωής που πήρε, όταν έδινε τη μάχη της με τον καρκίνο, μίλησε η Νανά Παλαιτσάκη. “Μαθαίνεις να ζεις σαν να είναι η πιο ωραία μέρα. Το πρόβλημά μου με δίδαξε πως δεν πρέπει να παίρνουμε ως δεδομένο ότι θα σηκωθούμε ένα πρωί και θα βλέπουμε ή θα αισθανόμαστε τα πόδια μας. Ούτε καν ότι θα έχουμε κάποιον δίπλα μας να μας πει ‘μωρό μου’” είπε η δημοσιογράφος και ξεκαθάρισε: “Το να μιλάς για το πρόβλημά σου δεν είναι μελό. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει πως όλα είναι αντιμετωπίσιμα, αρκεί να αλλάξουμε τον τρόπο της σκέψεις μας”.

Είναι σαν να έχω ζήσει 5 ζωές
Η Νανά Παλαιτσάκη ξεκαθάρισε ότι η περιπέτειά της, την έκανε να είναι ευγνώμων για ζωή. “Αγαπήθηκα από ανθρώπους, έγινα μάνα, καμαρώνω τον γιο μου, έζησα μαγικές στιγμές από τη δουλειά, παρά τις δυσκολίες, έγραψα δύο βιβλία” είπε και τόνισε: “Αν αύριο δεν είμαι εδώ, πάλι θα είμαι πολύ ευτυχισμένη. Είναι σαν να έχω ζήσει 5 ζωές”.

Ότι αξίζει είναι μια αγκαλιά
Η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε για την κρίση που περνάει η Ελλάδα αυτή την περίοδο: “Ίσως καταλάβουμε τις πραγματικές μας ανάγκες. Όλο αυτό που ζούμε εδώ είναι ματαιόδοξο και δεν θα είναι για πάντα. Τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από μια αγκαλιά”.

Όταν αλλάζω σελίδα στη ζωή μου, δεν κρατάω επαφές με το παρελθόν
Τρεις γάμους έχει κάνει έως σήμερα η Νανά Παλαιτσάκη, αλλά ξεκαθαρίζει ότι δεν θέλει να κρατάει επαφές με τους πρώην της. “Εκτός με τον πατέρα του γιου μου, που μας δένει ένα παιδί, δεν έχω καμιά σχέση με το παρελθόν. Όταν αλλάζω σελίδα, σταματάω κάθε επαφή και με το παρελθόν” είπε η δημοσιογράφος και συμπλήρωσε: “Πιστεύω ότι κάθε ερωτικός μου σύντροφος ήταν ένας δάσκαλος για μένα, που με εξέλιξε και με πήγε παρακάτω”.
Και αποκάλυψε πως αν ποτέ πάρει την απόφαση να παντρευτεί για τέταρτη φορά, τότε θα φορέσει κόκκινο νυφικό.

Η Νανά Παλαιτσάκη από τα παλιά
Το vintage video της ημέρας έκανε βουτιά στο παρελθόν και ασχολήθηκε με τις παρουσιάστριες των δελτίων ειδήσεων. Πως ήταν τα μαλιά της και τι φόραγε η Νανά Παλαιτσάκη πριν από 15 χρόνια; Και φυσικά από το video δεν έλειψαν η Τζέλα Παυλάκου, η Λιάνα Κανέλλη και η Μάρω Λεονάρδου. Δείτε το…

Νιώθω σαν τέρας όταν βλέπω τον εαυτό μου παλιά
 "Νιώθω σαν τέρας όταν βλέπω τον εαυτό μου σε παλιά πλάνα. Τo μαλλί, οι γιακάδες, όλα τραγικά ήταν” τονίζει και συμπληρώνει: “Λες να φταίει η μόδα ή ανωριμότητα της ηλικίας;”.  Παράλληλα θυμήθηκε και αστεία περιστατικά από τα δελτία ειδήσεων.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR