counter

To προεδρικό ζεύγος έχει χωρίσει και το κρύβει; Ποιος απειλεί να δημοσιεύσει τα χαρτιά του διαζυγίου τους;

To προεδρικό ζεύγος έχει χωρίσει και το κρύβει; Ποιος απειλεί να δημοσιεύσει τα χαρτιά του διαζυγίου τους;
To προεδρικό ζεύγος έχει χωρίσει και το κρύβει; Ποιος απειλεί να δημοσιεύσει τα χαρτιά του διαζυγίου τους;

Οbamas

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Ο Donald Trump δηλωμένος εχθρός του Barack Obama και φανατικός ρεπουμπλικάνος δήλωσε έτοιμος να αποκαλύψει "κάτι πολύ, πολύ μεγάλο για τον Πρόεδρο των Η.Π.Α".

Αμέσως τα σενάρια για το είδος της αποκάλυψης άρχισαν να φουντώνουν και όπως διέρρευσε σήμερα η αποκάλυψη που θα κάνει αύριο ο γνωστός μεγιστάνας αφορά την κατάσταση του γάμου του Barack Obama και της Michelle.

O Douglas Kass, ερευνητής της Florida είπε στους 48.000 followers του ότι ο Donald Trump θα δημοσιεύσει τα χαρτιά διαζυγίου του Προέδρου Barack Obama και της γυναίκας του, Michelle. Όταν ο εκπρόσωπός του Trump ρωτήθηκε σχετικά είπε: "Ξερουμε μόνο ότι θα κάνει την ανακοίνωση στους λογαριασμούς του σε Facebook και twitter. Δεν ξέρουμε την ώρα ή σε τι θα αναφέρεται, αλλά η ανακοίνωση θα γίνει αύριο".

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν δημοσιεύματα για διαζύγιο του Πρώτου ζεύγους της Αμερικής. Νωρίτερα φέτος, στο βιβλίο του συγγραφέα Ed Klein αναφέρθηκε ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει και υπάρχουν τα χαρτιά διαζυγίου, αλλά μένουν μαζί εξαιτίας του οικογενειακού προφίλ που θέλει να περάσει ο Barack στους ψηφοφόρους. Ο Λευκός Οίκος τότε είχε αρνηθεί τα δημοσιεύματα.

Τrump Donald




Δεν ξέρουμε κατά πόσο τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ο βασιλιάς του real estate είναι σοβαρά καθώς μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί αναξιόπιστος στις κατηγορίες του προς τον Obama.

Πριν ένα χρόνο είχε υποστηρίξει ότι ο Πρόεδρος λέει ψέματα ότι έχει γεννηθεί στη Χαβάι, αλλά στην πραγματικότητα γεννήθηκε στην Κένυα. Όταν είπε ότι θα αποκαλύψει το πιστοποιητικό γεννήσεως του Προέδρου, ο Obama το δημοσίευσε πρώτος και απέδειξε χωρίς αμφιβολία ότι είχε γεννηθεί στην Χαβάι και αφήνοντας τον Trump εκτεθειμένο.

Περιμένουμε με αγωνία πάντως την αυριανή αποκάλυψη. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR